2777
2789
عنوان

خانما لباس زیر میپوشید بیاید سوال شخصی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7854 بازدید | 230 پست
ن عزیزم من هم پیش دکتر لیزر کردم،هم بعدش دستگاه خریدم دوساله دارم توخونه لیزر میکنم،باعث سیاهی نمیشه ...

لیزر خونگی رو چند خریدی؟ چه مارکی و قیمتش چقدر بود؟ راضی هستی ازش؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچی مثل شامپو بچه مفید نیست.هم اینکه حساسیت زا نیست.هم اینکه مقرون به صرفه و بهداشتی تره.خوشبو هم م ...

همونو هم نباید زیاد زد

ا‌گه هم میزنی فقط به ناحیه بیرونی و نه داخلی

وگرنه باعث تشکی و از بین رفتن باکتری های مفید میشه

یکی از کابران گفته بود 

جوش شیرین + خمیر دندان+ نمک و رو لیف میکشه لای  پاهاش تا اون قسمت کشاله رانش و اینا همرنگ بشه

میگفت همرنگ شده با خودپوستم

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
عزیزم عطر بیکینی چیه حتما پاسخ بده از کجا بخریم دیجی کالا یا سفارشی هست!!

مغازه های لوازم آرایشی دارن،اره از دیجی کالا بزنی احتمالا بالا بیاد،من رنگ صورتی رو خریدم بوی شکلات و توت فرنگی میده ازش راضی ام،قیمتشم تا ۳۰هزارتومن هست،ولی کوچیکه.بخر ب نظرم