2777
2789
عنوان

خانما لباس زیر میپوشید بیاید سوال شخصی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7854 بازدید | 230 پست
اره بابا تاهم ببینم خودش یجاش جوش زده فوری میگم وااای توام ک مثل منی..ک فکر نکنه فقط من جوش دارم🤣تو ...

خوب کاری میکنی مردا جنبه ندارن کافیه از خودت یکمی ایراد بگیری قشنگ شروع می‌کنند ب تخریبت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عطر بیکینی بزن نه ژل شست شوحالا باز ژل شست و شو اگه خیلی کم بزنی اوکیه (زیادش باکتری های مفید رو ...

من خودم میزنم هیچ مشکلی هم ندارم، عزیزم آدم از تجربه های خودش میگه،عطر شما شاید درمعرض هوا و میکروب بوده ،دلیل نمیشه بدباشه.

من یکسال بیشتره میزنم.

ژل هم ۵ساله میزنم هیچ مشکل خشکی واژن پیدانکردم.

نظرمو گفتم طبق تجربیات

نه عطر بیکینی بزن نه ژل شست شوحالا باز ژل شست و شو اگه خیلی کم بزنی اوکیه (زیادش باکتری های مفید رو ...

هیچی مثل شامپو بچه مفید نیست.هم اینکه حساسیت زا نیست.هم اینکه مقرون به صرفه و بهداشتی تره.خوشبو هم میکنه

بنظرت لیزر ممکنه سیاه کنه اونجاروچرا احساس میکنم بعد لیزر تیره شده ای خدا

ن عزیزم من هم پیش دکتر لیزر کردم،هم بعدش دستگاه خریدم دوساله دارم توخونه لیزر میکنم،باعث سیاهی نمیشه،خیالت راحت.

دستگاه خودم الکساندرا بود مال آبجیم دیوید

هردو راضی بودیم

من خودم میزنم هیچ مشکلی هم ندارم، عزیزم آدم از تجربه های خودش میگه،عطر شما شاید درمعرض هوا و میکروب ...

نه خیر من تا حالا عطر استفاده نکروم که عطرم در معرض هوا باشه

اون ناحیه حساسه نباید هر چیزی دم دستت اومد بهش بزنی فوری باعث عفونت میشه عطر بیکینی آخه چیه دیگه

از هر پزشک زنانی بپرسی مخالفت میکنه