2777
2789
عنوان

شوهرم از وقتی فهمیده من بی کسم رفتارش باهام عوض شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3608 بازدید | 160 پست

منم دقیقاً شرایطم مثل توعه هیچکسو ندارم هیچکس پشتم نیس ولی بارها گفتم شده میرم تو خیابون می‌خوابم زیر بار حرف زور نمیرم بزار اون بترسه که تو میری اصلأ نترس توام جدی باهاش اتمام حجت کن

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نذار هیچی گیرش بیاد این مرد اگه اموالتوبه دست بیاره ممکنه هرکاری بکنههرچی میخری به اسم خودت بخر ...

صلح عمری یعنی چه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

نه ی خونه می‌خوام بخرم برا بابامچون معتاده گفت بنام من نخر ممکنه ی روز بفروشمش گفت بنام خودت بخرمنم ...

بازم میگم قرار نیس شوهرت بقهمه ک خونه خریدی واسه بابات.‌بگو پول خودش بوده خریده نگو ب اسم تو شده. 

چ اویزوننا ااااا 

parasoo1989@
باباشون اذیت میکنه.عقده ایه خیلی حالا ک دیده ازدودج کردم خیلی ام زندگیم بهتره اذیت میکنه

ولی واقعیت هارو به بچه هات بگو.زنگ بزن هروز هر روز پیامشون بده.من از وقتی ک دلیل واقعی طلاق مادرم فهمیدم بهش حق دادم ک اینجور بشه...شما هم پسرات دعوت کن شام بیرون یا کافه دستاشون بگیر تو دستات حرفا دلت بگوووووو نزار بگن مادرمون ولمون کرد رفت ازدواج کرد پسرا غرور دارن پیش دوستاشون و فامیل...

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
بیشعوری شوهرته وگرنه همه خانواده خوب ندارن خیلیا تو خانوادهاشون مشکلات دارن اون شوهرت کلا بیشعوره فک ...

ی بار بهم گفت من هرچی باشه خونه پدرم بزرگ شدم مثل تو خونه مردم نبودم:)

من خونه پدربزرگم بودم هیجا نرفتم دیگه خیلی دلم شکست 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

واقعا هم میتونم همین الان ارث پدری گیرم اومده یک میلیارد و ششصد می‌خوام برا بابام خونه بخرم نزدیک خو ...

عزیزم میبینی مردت اینجور ناسپاسه و نگاه با به پایین بهت داره

اصلا نباید کم بیاری

اعتماد بنفست باید پیشش زیاد باشه 

همین حرفی که این خانوم بهت زد

بگو من بدون توام خودم میتونم از پس خودم بربیام 

شماهم که خداروشکر از لحاظه مالی دستت بازه

به این مرد نقطه ضعف اصلا نده که سو استفاده کنه

کوتاه میگم : شاغل باش . خودت خرج خودت و در بیار . چون هرکی بهت پول بده میتونه کنترلت بکنه . به خودت برس از لحاظ تیپ و قیافه و همه چیز . اعتماد به نفستو ببر بالا اونقدری برا خودت ارزش قائل باش که محتاج توجه کسی نباشی  . تفریح کن . برای خودت وقت بزار . برو کافی شاپی بیرونی ی دوری بزن تنهایی . یکم قدم بزن . حتما حتما حتما برو باشگاه
اگر این چندتا رو داشته باشی هیچ مردی نیست که نتونه رامت بشه . اگ هم زیادی تا کردی نشد کاغذ و مچاله کن (:

هیچ چیز دائمی نیست
واقعا هم میتونم همین الان ارث پدری گیرم اومده یک میلیارد و ششصد می‌خوام برا بابام خونه بخرم نزدیک خو ...

چ جور ارث پدری گیرت اومده؟ اخه پدرت در قید حیاتِ  پس قاعدتا 

اگه ارثی هم برسه، میرسه ب بابات نه تو🙄

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
ولی واقعیت هارو به بچه هات بگو.زنگ بزن هروز هر روز پیامشون بده.من از وقتی ک دلیل واقعی طلاق مادرم فه ...

میدونم قراره بچه هارو ببره با خودش یجا گم و گور شن ک خبری نتونم ازشون بگیرم.

اینو میگی چکار کنم خب؟

میدونم همه چی و جوری ب بچه ها میگه ک حرف منو باور نکنن هیچوقت

تورو سننه؟