2777
2789
عنوان

دعا ‌کنید برام

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 26 پست
راه به جایی بردی حالا آره خیلی گرون میگیرن

تا شروع کردم ۲ هفته ای میشه وکیلم خواهر شوهر خالمه خیلی بهم امید داده فقط پسرمو می‌خوام مهریه هم گذاشتم اجرا برای تحت فشار گذاشتنش من حتی جلسه‌ی دادگاهی نمیرم وکیلم میره

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
میدونم عزیزم بعد هفت سالگی رو گفتم و اینکه چه مدت طول کشید از اقدام به مهریه و نفقه ؟

بعد ۷ سالگی نمیدونم الان شکایتم کرد گفت بچم دزدیده کیفری شکایتم کرد اما تمام بدن من تکون میخورد سه ماهه که نتونه بچم و ببره فقط اذیتم میکنه با بچه قاضی حضانت و ب من داد گفت آقا بچت و اهرم فشار نکن اون بیچاره گناهی نداره بین اختلافای شما😞

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا سه سالشه خیلی طول کشید برا من اما دوستم سه ماهه داره مهریه میگیره شماله ده تومن داد وکیل سه ماه ...

می‌دونی چون وکیل نگرفتی حداقل وکیل دولتی بگیر  پسر من ۵ سالشه منم نگران بچمم 

تا شروع کردم ۲ هفته ای میشه وکیلم خواهر شوهر خالمه خیلی بهم امید داده فقط پسرمو می‌خوام مهریه هم گذا ...

خوشبحالت من زانوهام و دارم از دست میدم تو پله های دادگاه انقد دوییدم تنهایی سگ دو زدم و بی نتیجه بود ۶ ماهه دارم میدوام از دفتر قضایی به دادگاه به دادسرا به شورای حل اختلاف و...

می‌دونی چون وکیل نگرفتی حداقل وکیل دولتی بگیر پسر من ۵ سالشه منم نگران بچمم

میدونم خیلی سخته من حاضرم جونمم بدم بچم ندم اون لعنتی میدونه

خوشبحالت من زانوهام و دارم از دست میدم تو پله های دادگاه انقد دوییدم تنهایی سگ دو زدم و بی نتیجه بود ...

عزیزم چه خوشحالی منم بدبختم شانس داشتم شوهرم مرد زندگی بود الان تو این وضعیت نبودم 

بچمو دزدیدی چه بی شرف مگه مادرم بچشو میدزده

عوضیه دیگه امتناع از استرداد فرزند زد برام گفت من ولی قهری ام باید پیش من باشه بچه🙃

عزیزم چه خوشحالی منم بدبختم شانس داشتم شوهرم مرد زندگی بود الان تو این وضعیت نبودم

میدونم عزیزم خیلی سخته میفهممت💔😞

اون وکیل داره به نظرم وکیل دولتی بگیر خفن پایمال نشه

شد دیگه نفقه ام خورد واسه مهریه ام هی تجدید نظر میزنه عقب میندازه تورو خدا دعا کنید برای دخترم بتونم حقشو بگیرم