2777
2789
وای تا صبح روز قیامت ولت نکردن نه ؟مامی چی گفت؟کشتت نه؟

هی نه کلی تیکه انداختن😪😂مامانم که.. آره گفت این چیهههه الان فکر میکنن این منممم ابرو نزاشتی برام حواست کجاستتت😆😆خداروشکر خودم اینقدر خودم سرزنش کردم که ..اون ول کرد من نه😂😂

وای یاد یه سوتی دیگه افتادممم البته سوتی که نه خرابکارییی زدم فلش که همه عکسای خانوادگی توش بود پاکیدم😬🥵🥵و یه بار خونه مامان‌بزرگ اشتباهی سیفون رو کندم🤣😂😂😂(اینو هیچ کس نمیدونه (😷

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

کیا با اینا خاطره دارن؟

وای من از گربه شهر موش ها خیلی میترسیدم چون از بچگی تا الان فوبیای گربه دارم و دلیل فوبیام رو نمی‌دونم 🥺🤦🏻.

وای آنه شرلی:آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت 😂🤣🤦🏻.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کیا با اینا خاطره دارن؟وای من از گربه شهر موش ها خیلی میترسیدم چون از بچگی تا الان فوبیای گربه دارم ...

من شهر موش هارو ندیدم ولی بقیه چرا يادش بخیررر😭😭باب اسفنجییی هییی برنارد دوراا

یه فکت عجیب درمورد من ، من بچه که بودم فقط دیو و دلبر دیدم اصلا تو فاز پرنسس نبودم🤣😂عاشق لاک‌پشت های نینجا بودم کلا روحیات پسرونه داشتم همیشه شمشیر میخواستم😀😀

من شهر موش هارو ندیدم ولی بقیه چرا يادش بخیررر😭😭باب اسفنجییی هییی برنارد دوراایه فکت عجیب درمورد م ...

برخلاف من 😂🤣.

من خیلی دخترونه بودم .لباس صورتی ملایم بلند پرنسسی می پوشیدم فکر می کردم پرنسسم.

یا خرم سلطان میذاشت من عاشق لباسهای خرم سلطان و مهری ماه سلطان بودم بابامو مجبور کردم یه لباس شبیه اونا بده برام بدوزن تو خونه همش می گفتم من مهری ماه سلطان هستم به من احترام بگذارید.

برخلاف من 😂🤣.من خیلی دخترونه بودم .لباس صورتی ملایم بلند پرنسسی می پوشیدم فکر می کردم پرنسسم.یا خر ...

😂😂😂🤣🤣🥰😍😍😍آخی حالا من مامانم میکشت منو یه دامن نپوشیدم😂😂 البته فک کنم دلیلش آیت بود همبازیام پسر بودن

برخلاف من 😂🤣.من خیلی دخترونه بودم .لباس صورتی ملایم بلند پرنسسی می پوشیدم فکر می کردم پرنسسم.یا خر ...

وای خیلی سم بودم یا لباس عروس شکل لباس کردی برام خرید بود بابام می پوشیدمش رژ صورتی و قرمز می زدم می گفتم من ملکه و عروس و عروسک  این خونم به من احترام بگذارید.

😂😂😂🤣🤣🥰😍😍😍آخی حالا من مامانم میکشت منو یه دامن نپوشیدم😂😂 البته فک کنم دلیلش آیت بود همبازی ...

پس یه پا عباس آقای زنونه بودی برخلاف من که یا تو فاز ملکه وپرنسس بودم یا عروس و عروسک همه لباسامم پف پفی وله  رنگ آبی و بنفش و صورتی ملایم بود.

پس یه پا عباس آقای زنونه بودی برخلاف من که یا تو فاز ملکه وپرنسس بودم یا عروس و عروسک همه لباسامم پف ...

اره والا😂😂من تیپ مورد علاقم تاپ شلوارک بود نصف عکسای بچگیم با تاپ شلوارکم😄😄