2777
2789
عنوان

کوردا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 189 پست
گلونی برای مردمان زاگرس نشینه و در این باره حرف نزنید چون نی نی یار هرکی سر لر و کورد بحث کنه تعلیق ...

درسته دوست عزیز

زاگرس نشین قشنگ تر 

یکم اروم ترم میشه صبحت کنید 

بلاخره تو کوچه ماهم عروسی میشه🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عشقم نفهمیدم چی گفتی!! آخه زبونمون یه کوچولو با هم تفاوت دارن انگاره

انگار***

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

سلامممم🥹😂

سلام نازارگم

خوش هاتیده

کورد کوره هید؟

گلونی کوردی اصالت کوردی ✅   کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

کورد کرمانشاهم

خوش هاتیده

هنه خود کرماشانی؟

گلونی کوردی اصالت کوردی ✅   کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

هم کورد هم لُر همه گلونی میپوشن گلم مختص همس

میدونم ولی ایشون  نوشته بود کوردستان  خواستم  ببینم چرا نماد استانمو دزدیدن😂👩🏻‍🦯

بلاخره تو کوچه ماهم عروسی میشه🥲
سخته کوردی؟من کورد نیسم ولی خیلی دوس دارم برم یادبگیریم.قشنگه

اگه تو محل زندگی کوردا باشی 

فکر کنم یادگیری راحت‌تر باشه

کورد سورانی✌️

خوش هاتیده براگم

هم کورد هم لُر همه گلونی میپوشن گلم مختص همس

افرین دقیقا 

عشقم نفهمیدم چی گفتی!! آخه زبونمون یه کوچولو با هم تفاوت دارن انگاره

چاوه‌گم. ایژم خود بناس 

یانه خود معرفی بکه

سعی کردم با گویش خودتون بگم نمیدونم تا چه حد درست گفتم😂