2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماینوکسیدیل رو باس همیش استفاده کنین وگرنه برمیگرده

ببین حالا اون رویش مجدد میاره خب

من موهام در اثر ریزش خود ب خودی خالی نشده...موهامو محکم میبستم ریخت خالی شد...حالا فک میکنم اگر بزنم و قطع بکنم نمیریزه...چون از اولشم ریزش نداشت ک

مگ نه؟

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
نمیدونم چرااگه ریزش موهات شدیده و سرت داره خالی میشه دیگه چاره اینیست باید بزنی

قطع کنی برمیگرده ؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

ببینید این تقویت های مو و ابرو ومژه ی مدت ک میزنید ب مو ابرو و...نتیجه میده اوکی امادراصل مووپوست رو معتاد خودش میکنه ووقتی دگ استفادشو قطع میکنید دراصل اعتیاد موهارو قطع میکنید و دگگگگ اثرش میره و یهو مثلا موشروع میکنه برمیگرده ب حالت قبل

خیلی ها میگن مثلا بعد از قطع سریتاو...کلا مژه ابرو ریخته دلیلش اینه اگر استفاده کردید باید تا اخر استفاده کنید 😅

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠