2777
2789
عنوان

بیابد بهتون بگم که کلاه نره سرتون

388 بازدید | 8 پست

بچه ها من دوروز پیش واسه فروش یه وسیله ای توی سایت دیوار آگهی گذاشتم،بعد دیدم از طریق خود دیوار پیام دادن بهم که آگهی در حال حذف هس کدی که ارسال میشه براتون بفرستید.

از اونجا که دیوار واسه همه چی کد میده ،کم ب هیچی دقت نکردم وب محض اومدن اولین کد روی گوشیم ارسال کردم ب اون اکانت دیوار .که نوشته آگهی در حال حذف است

امروز از صبح چندین نفر بهم پیام دادن وزنگ زدن که تو دیوار پیام دادی با سلام خوبی شروع شده و درخواست پول کردی یا گفتی کیف پول ارز دیجیتال نداری

شک کردم وقتی پیگیر شدم متوجه شدم که این کی  بوده وچه خبره، توی برنامه دیوار اسم کاربریش رو گذاشته دیوار ،زیرشم نوشته آگهی در حال حذف هس.

حالا کارش چیه

نیگا می‌کنه ببینه کی تازه آگهی گذاشته بهش پیام میده ب اسم دیوار که کد بده تا اگهیت پاک نشه

خلاصه ب خیر گذشت

خیلی دقت کنید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید اشتباه نوشتم ،دوست واشنا توی تلگرام بهم پیام دادن که تو درخواست پول کردی

تلگرام رو نمی‌دونم میشه انداخت بیرون اونو یا نه ولی تو روبیکا تو نشستم بود انداختم بیرون

ببخشید بابت پیام نا مرتبط دوستان تحت شرایط خیلییییییییییییی بدی ام دعاکنید برام بخیر بگزره همه چی🥺💔🫠التماس تون میکنم 🥲💔🥺ی اتفاق بد افتاده🫠💔

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

برای منم پیش اومد اومد لینک داد تو روبیکا گفت اونو بخونه برام منم گفتم گمشو بابا از نشست رو بیکا اند ...

من اصلا فک نمی‌کردم تو دیوار همچین چیزی پیش بیاد ،وگرنه هر برنامه دیگه ای بود متوجه می‌شدم ،گول دیوارو خوردم