2777
2789

عجیب ترین و خنده دار ترین پست هایی که توی تاپیکاتون یا ریپلای پیاماتون براتون گذاشتن چی بوده؟بگید بخندیم 😂

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست❤️)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد ختنه بود میگفت سور که میدیم تو جشن ختنه سورون یکم از اون قسمت که ختنه شده تو گوشتی که میخوایم کباب کنیم به مهمونا بدیم چرخ می‌کنیم🙈😷

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
ی تاپیک خودم دارم فکر نمیکردم پر بازدید شه همون که مانتوم رو کردم تو شلوارم

😂🤣وای خیلی خوب بود

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست❤️)

در مورد ختنه بود میگفت سور که میدیم تو جشن ختنه سورون یکم از اون قسمت که ختنه شده تو گوشتی که میخوای ...

وای 🤮🤮🤮🤮🤮

در مورد ختنه بود میگفت سور که میدیم تو جشن ختنه سورون یکم از اون قسمت که ختنه شده تو گوشتی که میخوای ...

اههههههههه 😐😐😐🤢🤢🤢

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚