2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها دوباره یه بحثی سر به اسم کردن خونه و اجاره خونه کردیم. گفتم زدی زیر قولت. بعدش اشتی کردیم.بعد ...

نه عزیزم، بهش فشار نیار

فشار آوردن به یکی درد داره و باعث رنجش میشه

یکم صبوری کن اما نزار خواسته و شرط هات فراموش بشه

مگه خونه به اسم شوهرته که خودش بیاد بزنه به اسمت ؟ 

وقتی کسی داره غرق میشه'، زمان مناسبی نیست که بخای شنا یادش بدی 🍕

سلام همشهری😊

سلام عزیزدلم خوبید شببخیر

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 
قربانت مرسی شما خوبی شبتم به خیر

عزیزمی

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 
ببینم چه جلیقه ای بوده

🫢

اینو میخواستم بخرم برای عید

این هفته یه خرید اینترنتی داشتم ک گند زدم

فعلا جرات دوباره سفارش دادن ندارم):

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

بچه ها دوباره یه بحثی سر به اسم کردن خونه و اجاره خونه کردیم. گفتم زدی زیر قولت. بعدش اشتی کردیم.بعد ...

این خیلی خوبه 

متوجه شدین باطن زندگیه اطرافیانتون چقدر داغون ولی شما عشق و محبتتون واقعیه 

بحث و دعواتون کوتاه شده چون هر دو دیگه طاقت دوری و قهر ندارین 

خدا رو شکر اینا همش نشونه های خوبیه همینجوری ادامه بدین 

راجب به نام زدن خونه ام زیاد پافشاری نکن عزیزم مطمئن باش به قولشون عمل میکنن 

بیا بریم پشت ارگ بخرم واست

وای وای چه چیزی گفتی🫠🫠🫠🫠

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

بچه ها نمیدونم واقعا تا چه حد فشار درسته نمیخوامم فکر کنه خیلی اسون‌گرفتم بهش نه میخوام خیلی سخت بگیرم.

دیروز بهش گفتم باهات قهرم گولم زدی ولی با لحن اروم و با ناز‌ گفتم. اگر به اسمم نکنه یا خونه نگیره چی دوست ندارم دعوامونم بشه

بچه ها نمیدونم واقعا تا چه حد فشار درسته نمیخوامم فکر کنه خیلی اسون‌گرفتم بهش نه میخوام خیلی سخت بگی ...

دیگه قول داده باید انجام بده 

ولی تا تازس  اوکی کنید کارو کهنه بشه خودتم بیخیالش میشی 

میشه برامامان شدنم دعاکنید ۱۰ساله چشم انتظاریم❣️🙏❣️