2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها دوباره یه بحثی سر به اسم کردن خونه و اجاره خونه کردیم. گفتم زدی زیر قولت. بعدش اشتی کردیم.

بعد امشب شام با دوتا زوج دیگه رفته بودیم بیرون دیدم چقدر از بیرون پرفکتن ولی وقتی باهاشون میشینی همش دارن تو ذوق هم میزنن و همدیگه رو تخریب میکنن. حالا نمیدونم زوج‌های اطراف ما بدن یا جلوی ما بدن یا چی، یکم پشیمون شدم از اینکه فشار اوردم بهش برای به اسم کردن خونه میگم انقدر خوبه نسبت به بقیه کاش بهش فشار نیارم

به نتایج خوبی رسیدی جرا همینها رو در عمل، اجرا نمیکنی؟ باهاش خوب بااش . سخت نگیر بهش؛ اینطوری وقتی بنامت کنه با رضایت و دل و جونِ. حالا البته شما قول داد هفته پیش و انجام نداده فعلا حتما دلیلی داره برای خودشون.

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست