2777
2789
عنوان

یه چیزی و تو ماشین اکسم جا گذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 62 پست
سلام اصلا نیومد عینکو بده حتی دیگه جواب پیامم نداد فکر‌کنم باید از خیرش بگذرم

واه چه آدم بیشعوری. خوب شد باهاش به هم زدی. چجوری میتونه امانت مردم رو واسه خودش نگه داره؟ اه اعصابم به هم ریخت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عینکه دیگ بابا ولش کن فدای سرت

اگه طبی یا اصل باشه مبلغش زیاده 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
میخوام بگم بیاره دم محل کارمولی نمیدونم چجوری واکنش داشته باشم که معلوم نباشا ناراحتم از رفتاراشمیخو ...

عزیزم اصلا اون وقتی دید عینکت تو ماشینش جامونده چرا نگفت؟ 

پیام بده بگو عینکی که تو ماشینت جا مونده رو فلان موقع میام ازت بگیرم فقط عجله دارم لطفا سریع بیار. 

اسی یک عینک ارزش نداره بازبهش پیام بدی

عینک فیک آره 

اما عینک طبی یا جنس اصل حیفه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

کسی بفرست بره عینکت ازش بگیره 

واه چه آدم بیشعوری. خوب شد باهاش به هم زدی. چجوری میتونه امانت مردم رو واسه خودش نگه داره؟ اه اعصابم ...

من نمیدونم چرا نمیده

شاید کادوش داده به یکی دیگه😂

عزیزم اصلا اون وقتی دید عینکت تو ماشینش جامونده چرا نگفت؟ پیام بده بگو عینکی که تو ماشینت جا مونده ...

همون روز بهم زنگ زد گفت عینکت مونده تو ماشین برگردم برات بیارم گفتم نه دفعه بعدی که اومدم ازت میگیرمش الان لازم ندارم

که بعدش دیگه تصمیم گرفتم باهاش ادامه ندم الان هرچی پیام میدم عینکمو بیاره طفره میره