2777
2789
عنوان

یه چیزی و تو ماشین اکسم جا گذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 62 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو اون دفعه که همدیگرو دیدیم عینکم توی ماشینت جا مونده یا برام با اسنپ بفرست بیا بیام ببرم بعدش کار ...

میخوام بگم بیاره دم محل کارم

ولی نمیدونم چجوری واکنش داشته باشم که معلوم نباشا ناراحتم از رفتاراش

میخوام بفهمه برام مهم نیست

اره گرون بود

خب حق داری بخوای بگیریش. خیلی رسمی و خشک پیام بده سلام روز بخیر عینکم تو ماشین شما جا مونده اگر مسیرتون میخوره برام بیارین وگرنه اسنپ میفرستم به اون تحویل بدین.

خواستی بهش پیام بدی هم کل حرفتو تو یه متن بنویسی. اگه بنویسی سلام باز منتظر جواب بشی فکر میکنه میخوای سر بحثو باز کنی‌

بهتره خیلی خشک و رسمی بهش پیام بدید و بگید سلام آقای فلانی عینکم رو توی ماشینتون جا گذاشتم لطفاً با اسنپ برام بفرستید و حرف دیگه هم نزنید

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
بهتره خیلی خشک و رسمی بهش پیام بدید و بگید سلام آقای فلانی عینکم رو توی ماشینتون جا گذاشتم لطفاً با ...

این از همه بهتر بود

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

بگو من عادت دارم بیرون عینک میزنم 

چشام اذیت میشه لطفا عینکم را بیار محل کارم

عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری ، وَلا اَسْمَعُ لَکَ حَسیساً وَلا نَجْوی برمن سخت است که همه را ببینم اما تو را نه ، وهیچ صدایی و نجوایی  از تو نشنوم...