2777
2789
عنوان

یه مانتو خریدم کل اداره دارن بم تبریک میگن 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 49 پست
خواهر من سالی دو سه تا مانتو میخره میگه زشتههردفعه هرچیزی میخره همشون تبریک میگن😂😂😂 اوندفعه یه سا ...

دقیقااا . من انگشتر سافت هر چی بندازم دستم سریع میفهمن تبریک میگن انقد میگن ادم از خجالت اب بشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گرونه خواهر . همین یه مانتو شلوار ساده رو میدن یک و پونصد ‌ . 😄 فقط ب خاطر اداری بودنش گرونه اصلا ه ...

وانصف روزتواداره ای به تیپت اهمیت بده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

منم سالها پوشیدم مانتو فرم، واقعا مانتویی که هر روز بپوشی و بشوری داغون میشه، سر ارنج و زانوش فرم میگیره و قسمتایی که روی میز کشیده میشه برق میفته. دو سال که دیگه مندرس میشه!

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
دقیقااا . من انگشتر سافت هر چی بندازم دستم سریع میفهمن تبریک میگن انقد میگن ادم از خجالت اب بشه

نمیدونم چطوری میفهمن😂😂😂 کلا ۲۵ نفرن دو سه نفرشون زنن، بقیه مرد. حالا جالبه فقطم مردا تبریک میگن نمیدونم مهربونیه یا خاله زنک بازی😂

خواهرم یه چیز میخره میگه اینا حواسشون هست بگو با چی بپوشم که حداقل ست بشن بهتر به نظر بیان😂😂😂

🤍.
ن برای من انصافا خوب می موند 😁

من خیلی میشورم و اتو میکنم لباسام تاریخ مصرف کمی دارن. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
نمیدونم چطوری میفهمن😂😂😂 کلا ۲۵ نفرن دو سه نفرشون زنن، بقیه مرد. حالا جالبه فقطم مردا تبریک میگن ن ...

من یه بار موهامو شرابی کرده بودم چندددد سال پیش، بعد یکی از پسرا که هم از من چندسال کوچیکتر بود هم مجرد بود یهو گفت عه خانم فلانی تو هم که موقرمزی شدی! 

نمیدونم چطوری میفهمن😂😂😂 کلا ۲۵ نفرن دو سه نفرشون زنن، بقیه مرد. حالا جالبه فقطم مردا تبریک میگن ن ...

وای من موهامو کوتاه کردم  ولی از رو مقنعه خدایی معلوم نبود ا۱لا . صب اومدم سرکار ‌.همکار اقا بم نگاه کرد گفت عوض شدی. گفتم چیم عوض شده میگه نمیدونم چهرت یه تغییری کرده نمیدونم چیه 🤣 گفتم موهامو دیشب کوتاه کردم فقط . نمیدونم چ تاثیری رو چهرم داشته ک اون سریع فهمید

من یه بار موهامو شرابی کرده بودم چندددد سال پیش، بعد یکی از پسرا که هم از من چندسال کوچیکتر بود هم م ...

😂😂😂😂😂 چقد حواسشون جمعه آخههه

تیکه انداخته بود یا تعریف کرد؟ من اصلا فرق کنایه و تعریف رو نمیدونم😂🫡

🤍.