2777
2789
عنوان

مهریه ازدواج دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 28 پست
یعنی چی ؟

حتی خونه سکه هم باشه .قبول هم کنند خونه بقیه چیزا میزنه نام پدر و مادرش یا همون بچش....

چیزی بزار بتونه بده و بتونی باهاش سرمایه گذاری کنی و کار کنی واسه اینده خودتون و بچتون

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
حتی خونه سکه هم باشه .قبول هم کنند خونه بقیه چیزا میزنه نام پدر و مادرش یا همون بچش....چیزی بزار بتو ...

یعنی چی کدوم بهتره 100 سکه بهتره یا یدانگ خونه سندش ب نام من کنه با 14 سکه ؟

برا حاجت من صلوات می فرستی ؟  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی متوجه نشدم

جدیدا مد شده واسه اینکه مهریه را قسط بدهند 

یا اگر بچه دارند 

یا پدر و مادرش 

کل اموال را به نام نزدیکان میکنند تا مهریه قسط بشه.

یعنی چی کدوم بهتره 100 سکه بهتره یا یدانگ خونه سندش ب نام من کنه با 14 سکه ؟

من چیزی میزارم بده مهریه ام را باهاش سرمایه گذاری کنم .

شما هرکدوم را بزاری اگر اون توافق نکرد چه فایده داره .

الان روی مهریه سخت گیرن

من چیزی میزارم بده مهریه ام را باهاش سرمایه گذاری کنم .شما هرکدوم را بزاری اگر اون توافق نکرد چه فای ...

ب من گفته یکی از این دوتا را انتخاب کن تا مهریه تون کنم کدومو انتخاب کنم ؟ 

برا حاجت من صلوات می فرستی ؟  
سکه..طبق عرف..یه دونگ خیلی کمه

ولی سکه فقط یه رقمه، تو بگو ده هزار سکه، چه فرقی داره؟ 

وقتی خونه میزنن به نامش یعنی توی خونه ای که زندگی میکنه سهم داره،هرچند کم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ب من گفته یکی از این دوتا را انتخاب کن تا مهریه تون کنم کدومو انتخاب کنم ؟

به نظر من یه دونگ خونه و ۱۴ سکه. باید به فکر آیندت هم باشی، اینکه از اون خونه سهم داشته باشی خیلی خوبه. اگرم در آینده سهم الارث پولی بود به اندازه ۱۴ سکه گیرت میاد

ولی سکه فقط یه رقمه، تو بگو ده هزار سکه، چه فرقی داره؟ وقتی خونه میزنن به نامش یعنی توی خونه ای که ز ...

اگه بنا به گرفتن باشه گرفتن یه دونگ‌خونه از کسی که ۵ دونگ‌داره هم پروسه طولانی دارع

اگه بنا به گرفتن باشه گرفتن یه دونگ‌خونه از کسی که ۵ دونگ‌داره هم پروسه طولانی دارع

به محض به نام زدن خونه در اختیار شماست

مهریه های ملکی رو در جا به نام میکنن دیگه عندالمطالبه و استطاعه نداره چون فراهم هست

ولی سکه نه

هزار تا راه دور زدن مهریه هم برای آقایون به شکل قانونی وجود داره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی