2777
2789
عنوان

کاش بمیرم😭

52 بازدید | 5 پست

دیگه خسته شدممم منه 14 سال حسرت همه چی تو دلم موند دوماهه دارم به بابام میگم برام نیمبوت بخره نمیخره پولامو جمع کردم کلا ۳۰۰تومن شد یکی اینجا ی برنامه معرفی کرد برا درآمد خرذوق شدم اونم کلاهبرداری بود دیگه خسته شدممم امروز برای اولین بار ب این فک کردم ک مث بقیه دوستام از جنس مخالف پول بگیرم اما باز نتونستم دیگه از خجالت دارم روزی ده بار میمیرم هرروز که میرم مدرسه کفشام پر برف میشه پاهام بیحس میشه شبا نمیتونم بخوابم دردش ی طرف از ی طرف دیگه باید ب دوستام جواب بدم که چرا نیمبوت نمیپوشم چرا کفشام خیسه چند بار خودکشی کردم نشد دعا کنید این دفعه بشه

دختر فقیری که آرزوی داشتن نیمبوت تو دلش موند و شبا از پا درد خوابش نبرد چون همیشه کفشاش پر برف میشه🙂#منتظر_تابستان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره