2777
2789
عنوان

یه مانتو خریدم کل اداره دارن بم تبریک میگن 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 49 پست
چه بد ک به تیپ کارت نمیرسیبدون همه مسخره ت میکنن

ب چپم. مسخرم کنن خب 😄 برام مهم نبود ک مسخره میکنن . من چند سال اول هر چی پول داشتم جمع میکردم حتی از شکمم و تفریحم زدم تا خونه و ماشین بخرم ‌ الان راحت میتونم خرج کنم . ولی میدونم همکارام بالاخره پشت هر کی یه حرفی میزنن 

وای من موهامو کوتاه کردم ولی از رو مقنعه خدایی معلوم نبود ا۱لا . صب اومدم سرکار ‌.همکار اقا بم نگاه ...

😂😂😂😂😂😂😂 وای خداااااا آدم باید خیلی به خودش برسه. اینطور که بوش میاد مردا از ما هم خاله زنک ترن😂

فکر کن خواهرم میگفت مردا میرن صبحانه بخورن میشینن فقط غیبت میکنن😂😂 انگار حموم زنونه اس😂😂😂

🤍.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😂😂😂😂 وای خداااااا آدم باید خیلی به خودش برسه. اینطور که بوش میاد مردا از ما هم خاله زنک تر ...

اره بابا مردا دور هم جمع میشن بیشتر غیبت میکنن تا ما خانوما. من دانشگاه بودم همدانشگاهی پسرم بام دوس بود یه رشته دیگه بود اون .  میگفت پسراتون تو خوابگاه دور هم جمع میشن غیبت دختراتونو میکنن حتی اداشونو در میارن میخندن . الانم تو اداره همکارم ک اقاس میگه تو ابدارخونه همکارای اقا جمع میشن پشت خانوما حرف میزنن در مورد منم میگن تین همکار اقا ب گوشم میرسونه ولی عوضی نمیگه کی گفته حرفو 

😂😂😂😂😂 چقد حواسشون جمعه آخهههتیکه انداخته بود یا تعریف کرد؟ من اصلا فرق کنایه و تعریف رو نمیدونم ...

براش جالب بود بیشتر. بادمجونی و شرابی و قرنز اتیشی رو همه رو قرمز میدید. گویا یکی از دخترا هم کلا قرمز آتیشی کرده بود

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
گرونه خواهر . همین یه مانتو شلوار ساده رو میدن یک و پونصد ‌ . 😄 فقط ب خاطر اداری بودنش گرونه اصلا ه ...

میدونم عزیزم

ولی بهتر از اینه ک اینجوری بری زیر ذره بین 

دوسه دست بگیری تا یکی دوسال کافیه 

هر دوهفته تغییر بده یبار سورمه ای یبار مشکی یبار طوسی تیره