2777
2789
ببخشید من که شما رو نمیشناسم برای چی میگین میشناسمتون ؟منظورتون توی تاپیک هست ؟یه لحظه حس کردم آشنا ...

حرف مفت میزنه مرتیکه الان داخل همه تاپیکا پلاسه و نظر میده بعد ادعای ملائکه بودن میکنه 

کاربری سوم  
یسری چیزایی که میگه را قبول دارم یسری هاش نه برای همین گفتماگه بخوام مسئله را باز کنم گسترده میشه ول ...

یه دونش مثال بزن 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حرف مفت میزنه مرتیکه الان داخل همه تاپیکا پلاسه و نظر میده بعد ادعای ملائکه بودن میکنه

استارتر تقاضای برخورد دارم 

چیا گفته؟

من به نام کاربری که دقت میکنم ندیده بودمش توی تاپیک ها 

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
شوهرم رفت حموم منتظرم صدام بزنه سگامو بدم بشوره

یچیزی بگم ؟ 

امضات خیلی قشنگ بود همشو قبول دارم ، اما همون خدای با حکمت گفته درسته اگه جایی سگ گرسنه دیدی بهش غذا بده ، حق اذیت کردنشو نداری و .... ، ولی حتما یچیزی میدونسته که گفته تو خونه نگهداری نشه ، حتما یه حکمتی داشته.... 

واقعا من خودمم همه حیواناتو دوست دارم و قبول دارم باید هواشونو داشته باشیم ، اما بنظرم باید در کنارشم حواسمون به احکامش باشه❤ 

میدونم ممکنه مخالف باشی با حرفم ، ولی خب پیشنهاد میکنم رو این موضوع بیشتر فکر کنی 🥰😘

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟
یه دونش مثال بزن

مثلا اینکه دین اسلام میگه زن ها حجاب داشته باشن برای اینکه باعث تحریک مردها میشه 

ولی جای دیگری گفته شده حجاب زنان پلک های مردانمان است

یعنی هنوز نمیدونی خیلی ها عضو نیستن و میان سایت و نگاه میکنن تاپیک ها رو؟؟ واقعا خیال کردی اینجا راح ...

ماشاالله اطلاعاتت هم خوب بالاس از بس اینجایی 

داخل همه تاپیک ها حضور داری و نظر میدی خجالتم خوب چیزیه اسم خودتم گذاشتی پیغمبر 

اگه اینجا همه خانوم بودن و پاکیزه از هر گونه آقا 

هیچ مشکلی نداشتم اصلا کل جهان هستی اینجا باشن ولی آقا نباشه 

در ضمن مگه قتل کردم که لو برم 

منظورم مسائل خصوصی که مربوط به خانوماس فقط..

کاربری سوم  
مثلا اینکه دین اسلام میگه زن ها حجاب داشته باشن برای اینکه باعث تحریک مردها میشه ولی جای دیگری گفته ...

شما از روی یک حدیث نمیتونی عقائد بسازی 

اصل حجاب که مشخصه و کل ادیان داشتن 

شما فیلم های صد سال پیش اروپا نکاه کنی زنا حجاب بهتر داشتن یواش یواش رفته کنار پس ابن نشون میدن بشر حجاب رو دوست داره ولی هوای نفس باعث بی حجابی شده در کل دنیا . 

من میرم استارتر 

شما و دوستت ظاهرا ناراحتید از اینکه من اینجام 

موفق باشید

شما از روی یک حدیث نمیتونی عقائد بسازی اصل حجاب که مشخصه و کل ادیان داشتن شما فیلم های صد سال پیش ار ...

ولی من میدونم که شما اگه چشمت پاک باشه حتی اگه فردی جلوی صورتت لخت هم باشه نگه نمیکنی ولی اگه ذاتت خراب باشه دیگه حرفی نمیمونه 

پس این بر میگرده به طرف و حجاب یچیز مزخرفه 

مثلا میگن صدا نباید برسه به گوش مردان و صدای تق تق کفش

آخه خاک تو سر مریضی که با یه صدا تحریک بشه‌ و اینکه حجاب مشکل نداره مشکل اون یارو هست 

من میخندم من میرقصم من شاد هستم ببینم کی میخواد بگه چرا همچین میکنی

نه اتفاقا بمونید تا بحث کنین

ببینید من ناراحتی ندارم از اینکه هستید ولی چون کاملا برعکس چیزی که دین گفته هستم و عقایدم متفاوته برای همین میدونم که بحث بی فایده است و عقایدمون متفاوته 

بزار اذیتش کنیم چقدر خوشم میاد این خشک مذهب ها را سر به سرشون بذارم

حالا از کجا فهمیدی خشکه مذهبی

یه چیزی یاد گرفتین هر کی مذهبی باشه میچسبونین بهش

بفرما جلو ته صف مال خودمه
ولی من میدونم که شما اگه چشمت پاک باشه حتی اگه فردی جلوی صورتت لخت هم باشه نگه نمیکنی ولی اگه ذاتت خ ...

دوستت داره توهین به من میکنه و تو هیچی نمیگی و لایک ش هم میزنی 

حداقل لایک ش نزن یا بهش بگو اره این من دیدم تابحال مزاحمم نشده. یه حمایت که میتونی بکنی .

تو باید مال رو بچسبی و از اونور هم به بقیه میگه دزدی نکنید 

حالا یکی صدتا قفل میزنه ولی بازم شاه دزد پیدا میشه 

پس میشه بگی ما اصلا مال نچسبیم بالاخره شاه دزد میاد؟؟؟ 

تو باید بپوشونی اونام نباید نگاه کنن 

هر کدوم تخلف کردید عذاب میشید چون نافرمانی خدا رو کردید

حالا از کجا فهمیدی خشکه مذهبییه چیزی یاد گرفتین هر کی مذهبی باشه میچسبونین بهش

خب مشخصه دیگه 

میدونی بحث کردن را دوس دارم ولی میدونم تهش هیچی عوض نمیشه 

من اون قدر تبلیغات دروغین دیدم فراریم از هرچی مومنه واقعا 

خب مشخصه دیگه میدونی بحث کردن را دوس دارم ولی میدونم تهش هیچی عوض نمیشه من اون قدر تبلیغات دروغین دی ...

مومن واقعی بدنیست عالیه 

ولی متاسفانه مومن واقعی با این راحتی ها پیدا نمیشه

انقد به اسم دین و دینداری پدر ملت درآوردن و گردن دین انداختن هما از دین گریزون شدن 

خدا لعنت کنه باعث و بانیشو

بفرما جلو ته صف مال خودمه