2777
2789
عنوان

ميگما به نظرتون ما واقعا تکامل یافته میمون ها هستیم🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 3794 بازدید | 237 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یهو که آدم نشدن تکامل ژنتیکی پیدا کردن به مرور زمان حدود ۱. ۲ میلیون سال طول کشیده

اصلا شعور انسان با تکامل نمیاد اگه اینطور بود چرا هیچکدام از حیوانات دیگه تکامل پیدا نکردند؟

شعور با ژنتیک به دست نمیاد 

Tunnel Vision                                                                  

یعنی میشه باور کرد فرشته ها یه مشت گل آوردن و شکل آدم درستش کردن و...؟ مگه کارگاه مجسمه سازیه؟ ببینی ...

مگه فرشته ها انسان‌ها رو درست کردن😂

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

یعنی میشه باور کرد فرشته ها یه مشت گل آوردن و شکل آدم درستش کردن و...؟ مگه کارگاه مجسمه سازیه؟ ببینی ...

وای انقدر ازین حرفا خوشم میاد ترو خدا ادامه بده 😁 اینا رو از کجا میدونی کتاب خوندی دربارش یا شنیده ها

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️

چقدر کامل و دقیق استدلال کردی گلی💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

انسانها از نسل آدم و حوا هستند دلیل اینکه بین انسان ها و میمون ها شباهت هست اینه که در زمانهای قدیم ...

چقد منطقی😐 میگم چرا دیگه الان که امکان ثبت وقایع هست خدا دیگه از اینکارا نمیکنه؟الان که دیگه ظلم و ستمم زیاد شده

مگه فرشته ها انسان‌ها رو درست کردن😂

نه پس خدا دستاشو دراز کرده از خاک زمین یه مشت برداشته شیلنگو گرفته روش پاچه هاشو زده بالا گلا رو لگد کرده😂

طبق روایات فرشته ها گل آدم رو به دستور خدا آوردن و خدا از اون گل انسان رو خلق کرده

خاندان شوهر من که قطعا هستن😂

😂😂😂😂😂

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
وای انقدر ازین حرفا خوشم میاد ترو خدا ادامه بده 😁 اینا رو از کجا میدونی کتاب خوندی دربارش یا شنیده ...

کتاب خوندم. یه مقدارش هم با بحث و فکر در این باره. البته خب اطلاعات هیچکس کامل نیست. منم فقط چیزی که یاد گرفتم رو نقل میکنم