2777
2789

شرایط آزمایشش خیلی سخته

البته هدف اصلیم آزمایش بتا هست چند روزه حالت تهوع دارم مشکوکم به بارداری

۱۰ ساله جلوگیری نداشتم و امسال کیست‌های تخمدانم رو سوزوندم احتمال داره باردار باشم.

دعا کنید برام 😘

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

من چندین ساله تهوع دارم مجردم پرولاکتینم خیلی بالا بود 

می‌تونه دلیل بالا بودن پرولاکتین بالا تهوع باشه یعنی 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
من چندین ساله تهوع دارم مجردم پرولاکتینم خیلی بالا بود می‌تونه دلیل بالا بودن پرولاکتین بالا تهوع با ...

ترشحات سینه هم داشتین ؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من چندین ساله تهوع دارم مجردم پرولاکتینم خیلی بالا بود می‌تونه دلیل بالا بودن پرولاکتین بالا تهوع با ...

ای وای چندین سال؟

نه فکر نکنم

من خودم پرولاکیتن رو گفتم برام بنویسه چک بشه. تهوعمم ممکنه تلقین باشه برای بارداری حالا اگه آزمایش بدم و منفی باشه خودبخود تهوعم قطع میشه.

شما پریودات منظمه؟

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
ترشحات سینه هم داشتین ؟

نه اصلا 

ولی چاقی و سینه بزرگ شده شدید 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
ای وای چندین سال؟نه فکر نکنممن خودم پرولاکیتن رو گفتم برام بنویسه چک بشه. تهوعمم ممکنه تلقین باشه بر ...

آره منظمه 

انشالله مشکلی نیست من از سینه‌م شیر هم میومد بابت پرولاکتین بالا

ممنون انشالله