2777
2789
عنوان

ميگما به نظرتون ما واقعا تکامل یافته میمون ها هستیم🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 3775 بازدید | 237 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انسان از قدیم بوده چرا بقیه میمونا انسان نشدن🫤😂😂😂

بله دقیقا انسان هایی که خیلی سال پیش زندگی میکردن و عقل نداشتن و دم داشتن 😂😂فکر کن انسان دم دار استخوان خاجی در ادم  هم نوعی ساختار وستیجیال هستش که نشان دهنده دم دار بودن انسانهاست 😂ولی اون دم تو ما تحلیل رفته دا

من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن

انسانها از نسل آدم و حوا هستند دلیل اینکه بین انسان ها و میمون ها شباهت هست اینه که در زمانهای قدیم انسان هایی که خیلی گناه میکردن و پیامبرشون رو اذیت میکردن خیلی زود دچار عذاب الهی میشدن و خداوند یک گروه از همین انسان های سرکش رو تبدیل به میمون میکنه توی قرآن هم در موردش نوشته 

بله دقیقا انسان هایی که خیلی سال پیش زندگی میکردن و عقل نداشتن و دم داشتن 😂😂فکر کن انسان دم دار اس ...

فضای مجازی همه رو دانشمند کرده هیچکس هم به خودش زحمت خوندن چارتا کتاب رو نمیده چه میشه کرد😄

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
فضای مجازی همه رو دانشمند کرده هیچکس هم به خودش زحمت خوندن چارتا کتاب رو نمیده چه میشه کرد😄

ببینید هرکسی عقاید خودش رو داره من به خودم نمیگم دانشمند به کسی هم نمیگم حرفاتون غلطه فقط عقاید خودم رو گفتم 

ببینید هرکسی عقاید خودش رو داره من به خودم نمیگم دانشمند به کسی هم نمیگم حرفاتون غلطه فقط عقاید خودم ...

فداتشم منظورم شما نبودی نمیگم شما دانشمندی ولی کلا مطالعه چندتا کتاب معتبر میتونه دستگیر آدم باشه بهتر از اطلاعات فضا مجازیه 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

عزیزم تکامل طی قرن ها اتفاق میفته. یه حادثه نیست که یهو یه چیز جدید به وجود بیاد.

کتاب انسان خردمند رو بخونین کامل متوجه میشین.ما اصلا قبل از این که میمون باشیم موجودات آبزی میکروسکوپی بودیم. بعد به مرور بر اثر تقسیم سلولی و جهش یافتگی بزرگتر شدیم و دم و باله درآوردیم و به بعد از گذشت سال ها و سر بر آوردن خشکی ها از اب دراومدیم و خزنده شدیم و دم و باله هامونو از دست دادیم. پوشش خز مانند به دست آوردیم و روی چهار دست و پا راه رفتیم و کم کم به شکل میمون در اومدیم. میمون ها هم به همین ترتیب توی هر نسلشون یه تغییر جزئی ایجاد شد و انواع مختلف انسان مثل نئاندرتال ها و انسان های خردمند که ما باشیم به وجود اومدن. انسان های خردمند با جنگ و زاد و ولد به سایر گونه های انسان غلبه کردن و سراسر زمین رو تصرف کردن.

فداتشم منظورم شما نبودی نمیگم شما دانشمندی ولی کلا مطالعه چندتا کتاب معتبر میتونه دستگیر آدم باشه به ...

ممنونم که بهم گفتین دانشمند سپاس بیکران 

من که اعتقاد دارم از نژاد حضرت آدمم اونیم که اعتقاد داره از نسل میمونه حتما به یه خود شناسی رسیده که ...

کاملا با حرفاتون موافقم

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

بچه ها دعوا نکنیدولی مگه تو تکامل نباید هی روز به روز بهتر بشیمچرا ماضعیف ترشدیمچرا ما نیاز به لباس ...

چون تکامل فقط برای ما نیست. تکامل برای ویروس ها و میکروب ها هم هست‌. ما انسان ها هر دارو واکسنی که تولید میکنیم در واقع داریم مقاومت میکروبی رو افزایش میدیم و اونا هم راه قوی تر شدن رو پیدا میکنن.

از طرفی علم داره تو روند تکامل دخالت میکنه. زمان قدیم بچه های بیمار و ضعیف میمردن و نسل به نسل قوی تر میشدیم. علم با داروها و واکسن ها کاری کرده که ضعیف ترین ها هم زنده میمونن و ژنشون رو به نسل بعدی میدن و نسل های ضعیف و بیمار به وجود میان

عزیزم تکامل طی قرن ها اتفاق میفته. یه حادثه نیست که یهو یه چیز جدید به وجود بیاد.کتاب انسان خردمند ر ...

یوال نوح حراری همچین چیزی گفته؟ من کتاباش خوندم کجای کتاب گفته؟