2777
2789

گفتم دیروز بخاطر اینکه دوتومن من خرج کردم آقا خودشو پاره کرد.از دیروز تو اتاقم بدون اب و غذا .از ساعت ۸ بیدار شدم خوابمم نمیبره😔😔

وااا خو حتما نیاز داشتی خرید کردی دیگه این حرف ها چیه پاشو‌برار بفهمه زن خرج داره اهمیت نده

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم ۲ تومن چیه دبگه ما 1 تومن پول کافه میدبم حقته پول واسه خرج کردنه خودتو اذیت نکن برو پرو غذاتو ...

دوس ندارم باهاش رو در رو بشم اون واسه خودش از دیشب شامشو خورد الانم داره قهوه کوفت میکنه ک بره سرکار ریلکس

خترجون پاشو یه فکر اساسی برای زندگیت بکن

گیرن از همچین شوهری بچه هم آوردی

میخای بدبختی و نکبت زندگی رو بهش انتقال بدی

برو یه کاری یاد بگیر زندگی خودتو سرو سامون بده

اصلا ممکنه مشکل از تو نباشه برای بچه

و خدا برای من کافیست.....
اخه دو تومن دگ پول خرد حساب میشهواقعا بعضیا گشنه گدا هستنب خودت سختی ندهشوهرت وظیفه اش برات خررج کنه

من اط جیب خودم خرج کردم بعد چون برا دکتر بود شوهرم گفت تو خرج کن من بهت میدمش.سر همین  فشاری بود دعوامون شد.منم صبح از حسابش برداشتمش فکر کرد بعد این دعوا ها بیخیال میشم .واسه دوتومن نیست ها چون خیلی بی شرف بازی درورد منم برداشتم

دوس ندارم باهاش رو در رو بشم اون واسه خودش از دیشب شامشو خورد الانم داره قهوه کوفت میکنه ک بره سرکار ...

گوه خورد عاشغال😐ببین تاپیک قبلیتو‌خوندم دیگه نری دکترا بذار تو‌حسرت بچه بمونه سعی کن ازش جدا بشی هرجوذ شده بچه بیاری قردا بهت میگه چرا منو به دنیا اوردی توی این خانواده

خترجون پاشو یه فکر اساسی برای زندگیت بکنگیرن از همچین شوهری بچه هم آوردیمیخای بدبختی و نکبت زندگی رو ...

از من نیست فقط دارو تقویتی مینویسه ک اگه مشکلیم هست حل بشه وگرنه همه ازمایشا رو دادم

الاحبس کردنت تاثیری رو رفتارش داشت ؟جز عذاب دادن خودت .هیچ لزومی به حبس نبوده خیلی راحت میگفتی نیازب ...

کارمون به کتک و فحاشی رسید حرفای بدی بهم زد ک چندشم میشه ببینمش

من اط جیب خودم خرج کردم بعد چون برا دکتر بود شوهرم گفت تو خرج کن من بهت میدمش.سر همین فشاری بود دعو ...

ببین الان رفتی توی موضع ضعف 

اونم پررو تر میشه

رااحت برو بیرون غذاتو بخور ارایش کن فقط اونو محل نده