2777
2789
عنوان

چجور مطمئن شم از خونه خواستگارم

105 بازدید | 11 پست

پدرمادرش یه واحد اپارتمان دارن گفتن میدیم فلانی بعد ازدواجش بشینه

من خودم نگرانم نکنه یه روز بهمون بگن پاشید برید بیرون،

خونه مون رو میخوایم مثلا.

اگ شرط بذاریم خونه رو بزنن ب نام پسره ب نظرتون بده؟

لطفا نگید چقد توقعم بالاست من اکثر خواستگارام خونه داشتن الانم با حقوق ایشون اگ بخاد اجاره بده دیگ هیچی نمیمونه برامون

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب دلیلت برای انتخاب این اقا چی بود وقتی وضع مالیش هم خوب نیست؟ 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
مهریه بخشی از خونه رو بخواین

اومدیم و تا چندین سال نتونست خونه بخره و ما رو هم از اینجا بیزون کردن

مهریه چ ارزشی داره؟

خب دلیلت برای انتخاب این اقا چی بود وقتی وضع مالیش هم خوب نیست؟

نگفتم وضع مالیش بده

دو تا ماشین داره هر کدوم تو حدود ۷۰۰ تومن

وضع مالی پدرمادرشم خیلی خوبه

ولی خب دیگ با این قیمتا و تورم اجاره نمیشه داد

اومدیم و تا چندین سال نتونست خونه بخره و ما رو هم از اینجا بیزون کردنمهریه چ ارزشی داره؟

عزیزم مهریه همون خونه ای که پدر مادرش دارن رو مثلا ۳ دنگش رو بخواین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
اینو بگی بنظرم بهشون برمیخوره و این کارم نمیکنن به این حرفا هم اعتمادی نیست شاید ندن بشینه اصلا

چرا میدن

ب اون یکی پسرشونم قبلا داده بودن ی خونه دیگه رو

بله ..کاملا ممکنه....اگه مسائل مالی برات مهمه باید ببینی خود پسره چی داره ...خود پدر و مادره هم بیرونتون نکنن اومدیم دو روز دیگه  پدر و مادر پسره فوت شون اونوقت ورثه میندازنتون بیرون ...با حقوق کم پسره خیلی سختتون میشه ..

ما یکی از فامیل هامون چندین سال علی رغم مخالفت شدید عروس خانم طبقه بالا خونه پدرشوهرش نشستن ...شوهرش میگفت مامان بابام رو تنها نمیزارم و خیلی زحمتشون رو کشید ...ولی الان که پدرشوهرش فوت شد بقیه ورثه به حای تشکر با وقاحت میگن که تو مفتکی نشستی و نباید ارث برداری و کلا بیرونشون کردن...الان وسایل بنده خدا خونه پدرزن هست و خودشون هم آواره ان

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

بله ..کاملا ممکنه....اگه مسائل مالی برات مهمه باید ببینی خود پسره چی داره ...خود پدر و مادره هم بیرو ...

ببین اخه اینا ب اون یکی پسرشون یه واحدهم داده بودن طرف نشسته بود چندین سال

بعدم بقیه بچه هاشون همشون دستشون ب دهنشون میرسه خیلی پولدارن

فک نمیکنم این بحثا پیش بیاد ولی باز مطمئن نیستم

ببین اخه اینا ب اون یکی پسرشون یه واحدهم داده بودن طرف نشسته بود چندین سالبعدم بقیه بچه هاشون همشون ...

عزیزم پس خیلی عالی...اگه وضعشون خوبه مشکلی نیست...فردا روز ارث هم بخواد تقسیم بشه اونوقت بهتون یک خونه میرسه..الان ببین اخلاق و رفتارشون چطوره؟اگه تفاهم دارید مبارکه

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️