2777
2789
عنوان

بیستو یک ساعته تو اتاقم حبسم پیگیر تاپیک قبلیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 64 پست
یعنی میخوای براش بچه بیاری؟پول طلاتو بدی خونه بگیره؟؟من واقعا دیگه حرفی ندارم

نه من هیچوقت طلاهامو بهش نمیدم.میگم اگرم بخوام پافشاری کنم ک خونمون مستقل باشه باید از خودم مایه بزارم ک نمیزارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دکتر برا بچه ک خودش منو فرستاد

عجب ادم زبان نفهمی...جیغ و داد بزن بگو دسشویی دارم نشینی هیچی نگی پرو بشه

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

دقیقا الان مادرم ۱۰۰ تومن زده به حسابم شاید طلا بخرم .مامانم ک میگه نگهش دار بانک ولی میگم طلا بهتر

طلا بخر بده دست مامانت نگه داره نیاری توخونت اسن مرتسکه روانی میبره میفروشه تف بهش

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

اسی در مورد اقتدار مرد مطلبی خوندی ؟! یه ویدئویی هست از آقای مجتبی حورایی در مورد اقتدار مرد ها حتمن گوشش بده مردا دوست دارن بگی چشم .... سیاست زنانه یعنی فقط کلامی بگو و کاری که فکر می کنی درسته رو بی سر و صدا انجام بدی ..... این اقتدار براشون خیلی مهمه خیلی مخصوصن اوائل ازدواج شون اصلن بحث سر این نیست که چی ها پیش اومده واقعیت چیه حقیقت چیه اینا یه جورایی می خوام غریزی فرمانروایی کنن ....  

اسی در مورد اقتدار مرد مطلبی خوندی ؟! یه ویدئویی هست از آقای مجتبی حورایی در مورد اقتدار مرد ها حتمن ...

درسته من با مادرمم صحبت کردم بهم گفت مشکلم از بی سیاستیم و میگه زبونت تند و تیز .دست خودم نیست یکی بی حساب حرف بزنه باید جوابشو بدم

هیچ وقتتتتتت طلا نفروش هیچ وقتتتت تحت هیچ شرایطی !!!! بذار قرض کنه ولی نفروش اگه قبلن فروختی هم نمی دونستی اشکال نداره ولی از این به بعد نفروش ....همیشه بگو دوست دارم طلا بهم آویزون باشه حالمو خوب می کنه و غیره ... از این پلاک های ریز و کوچیک کوچیک بگیر بعد چند تا یکی شون کن یه سکه ی باارزش بخر حتمن برای خودت شغلی دست و پا کن منت ای آقا یه روزی ترو از پا می اندازه 💔

پولی که مامانت بهت میده رو حتما طلا بخر پول بمونه تو بانک بی ارزش میشه و حتما طلاهاتو بزار‌جای امن یا صندوق امانات بانک یا بده مامانت برات نگه داره 

واسه بچه دار شدنم اصلا عجله نکن اگه اصرار کرد بگو خودت مشکل روان داری منو دیوونه کردی میخوای یکی دیگه رو هم مثل من دیوونه کنی این ادم اصلاح بشو نیست ولی باهاش شرط کن اگه درست شد بعد چندماه دوباره اقدام کن بعدم بهش بگو هرچی هم دارو بخورم ولی وقتی تو بهم استرس بدی اعصابمو بهم بریزی داروها جواب نمیدن ولی من جای شما باشم ازش بچه نمیارم خودمو قوی میکنم چون مردی نیست که باهاش ب آینده امیدوار‌ بود 

درسته من با مادرمم صحبت کردم بهم گفت مشکلم از بی سیاستیم و میگه زبونت تند و تیز .دست خودم نیست یکی ب ...

همه همین جورن کیه که بتونه صبر کنه ولی قلق داره روی خودت کار کن ما اومدیم به این دنیا که خودمون رو تربیت کنیم و روز به روز بهتر بشیم سوره ی طلاق رو هم بخون باعث آرامش زندگی تون میشه مردا خیلی بچه اند وقتی داره چرت و پرت میگه سر به سرش نذار ولی خواهشن بچه نیار تا ۷ سال دیگه حداقل باور کن بچه اتو روانی می کنه فکر نکن به خواسته اش برسه درست میشه یه خورده بذار گرد و خاک کنه و تا جا افتاده تر بشه الان شرایط مناسبی برای اومدن یه بچه ی معصوم نیست بچه دار شدن الان خودخواهیه شاید مادرش دوست داره زودتر نوه دار بشه به این گفته شاید می خواد پاتو ببنده از دستت نده ... هر چی هست خواسته اش عادی نیست زیاد ... حداقل بذار وضعیت مستقل شدن تون خونه تون مشخص بشه از اونجا برید بعد 

همه همین جورن کیه که بتونه صبر کنه ولی قلق داره روی خودت کار کن ما اومدیم به این دنیا که خودمون رو ت ...

مرسی عزیزم اره خودم پرسوه بچه رو عقب میندازم تا وقتی ک ادم بشه اینجور فایده نداره