2777
2789
عنوان

احمق بی‌شعور بهش گفتم نخوررررررر

1460 بازدید | 106 پست

داداش ۹سالم  خیلیییی بی تربیته 

کارش شده دل درد ، پا درد ، سرماخوردگی 

روزی ۴تا چی پلت و پفیلا میخوره تو مدرسه 

۲تا از دوستاش انقد چیپس و پفک خوردن چسبندگی روده پیدا کردن ، عمل کردن 

روزی ۴بار باید خوراکی کوفت کنه ، یه بار وقتی میره مدرسه ، یه بار وقتی بر میگرده ۲بارم طهر و شب از پدرم تقاضا میکنه 

براش لقمه و میوه میزارم بر می‌گردونه 

میره وایمیسه صف بوفه مدرسه 

روزی ۴۰تومن اشغال میخوره 

اونروز مامانم خواست بره مغازه دستمال بگیره ، با زوررررررر باهاش رفت ، یه چیز ترشی گرفته بود ریز بود ، دونه ای ۲۴تومن ، ۲تا خریده بود 

بخدا عین اسید میموند. بابام تا دید گفت بندازش بره ، گوش نکرد ، امروز رفته مدرسه اونو خورده ، نصف شب بلند شده گریه میکنه دلم درد میکنه 

سر شبم میگفت زانوم درد میکنه 

ای خداااااااااا

دلم میخواد انقد بزنمش تا خون بالا بیارع 

همشم تقصیر مامانمه از روز اول باهاش بد تاکرد ، فوشش میده ، تحقیرش میکنه ، سرش داد میزنه ، باهاش بد رفتاری میکنه 

من هی در مقابلش صبوری میکنم ، سکوت میکنم ولی بدتر میشه 

نشستم میاد میزنه تو صورتم و میره 

یا کتکتم میزنه 

منم هیچی نمیگم بهش 

از مدرسه میاد بوی پاش کل خونه رو بر میداره .

بخدا نگاش میکنم از هرچی بچس حالم بهم میخوره 

همه جارو بهم میریزه 

درساشو نمیخونه 

مامانم که کلا تو باغ نیس

بابامم دنبال یه لقمه نونه

میمونم من 

ببریدش پیش روانشناس کودکان 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش پول ندید و به بوفه ای بگید چیزی بهش نده 

تا خوراکی‌های خودشو بخوره

خیلی خطرناکه این سنم که خطر دیابت دار

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر ان‌شاءالله 🇵🇸🇵🇸

قشنگ بچه بی تربیت زبون نفهم طرفی من چندشم شد جا تو بخاطر زندگی با این بچه هیولا

خدا میدونه حالم از کاراش بهم میخوره 

البته شیرین بازیای خودشم داره ها ولی خب در کل بدرد نخوره