2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی حس میکنم تودت بیماری داری که نمیتونی بچه دار شیهمسرتم اصلا حواسش پیشت نیستیجورایی از هم فاصله رو ...

میشه جواب منم بدی حالم خیلی بده برات ۱۰ تا حمد میخونم لطفا عزیزم🥺💕

دکتر رفایامشب میگفتم دیگه این ماه برم برا ازمایشاات که مشکلمو بدونممنم‌این حسو دارم

آزمایش دادم گفته اقدام کن همه چیزت خوبه

سونو رفتم گفته مشکل نداری

خواهرم بعد 10 سال حامله شد 

همه فکر میکنن نازام هی بهم میگن چرا بچه نمیاری شوهرت که دوستداره.. نمک میریزن رو زخمم

دارم میمیرم تو این فشار 💔🥺

ی صلوات واسه مامان شدنم مهمون میکنی؟ 🥲ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺💔

آزمایش دادم گفته اقدام کن همه چیزت خوبهسونو رفتم گفته مشکل نداریخواهرم بعد 10 سال حامله شد همه فکر م ...

ازمایش فولیکول دادی؟ تخمک گزاری دا ری؟ عکس رنگی گرفتی؟ تنبلی منبلی  ازمتیش دادی؟

منم مثل تو همه پیگیرن که بیار بیار منم میگم نمیخام فعلا

مرسی قشنگمحس پیمان به کمند چیه؟کی وارد رابطه میشن؟؟از رابطشوک هرچی حس میکنی بگو عزیزم🥺💕

فقط بدون ازینجا درست در نمیاد همه چیز

کمند دوسش داره خیلی ولی پیمان بیخیاله

باید دل بکنی ازش حس مکینم پدرمادرش میخوان با یکی ازدواج کنه

من دارم همزاد ولی اذیتم میکنه ،علایماش چیه؟

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸