2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂😂😂😂

ببخشید اسی خندم گرفت ولی اینا همشون کلاهبردارن و گناهکار لطفا پیش اینا نرو اگ بدونی اینا من زندگی من چیکار کردن من خیلی پشیمونم که رفتم پیش اینا لطفا از من میشنوی زندگیتو تباه نکن گلم 😔

ی همیشه تعلیقی واقعا چرااااااااا   🤕🤒   من دیگ رد دادم  😅😅بدتر از همه میدونی چیه اینکه من با اینهمه تعلیق شدن هنوز ولکن این سایت نیستم🤯🤯🤯🤯🤯 از این دارم میسوزم 🤧🤧

خب   بلد نبود بازش کنه؟

هر وقت رفتی حموم.  روی تشت اب ۴۰ تا مشت بسم الله بخون. فوت کن بریز رو  سرت

قران زیاد بخون

سوره بقره دوماه هر روز بخون.  چون حدیث دادیم یاوه گویان  یعنی ساحران قدرت مقابله با این سوره ندارن

لطفا برای برآورده شدن حاجتم‌یه صلوات بفرستید    هرکس دعا کرد رپلای کنه دعاشون میکنم خیر ببینید

وای دور دعا نرو ،جنگ با خدا هست 

بیا برو ی کانال رایگانه تو تلگرام موج آرامش مینا جهانبخش ،اونجا اول آشنا میشی با آموزش‌های رایگان ،بعد ببین چه نتایجی گرفتند همه با دوره های عالی ،نتایج مکتوب ،چه ازدواجهای موفقی،تازه راههای برطرف شدن دعا وطلسم وسنگینی رو هم داره ،فقط معجزه هست ،پول ب ی مشت دعانویس بیسواد ندین ،بدتر نیروهای تاریک میاد تو زندگیت ،اینقدر موارد هستن تو همین کانال که ازدواجهای عالی داشتند ،کلی پاکسازی و مراقبه داره که فقط با ۹۹ هزارتومان عضو میشی و ی عالمه نتیجه میگیری ،دوره قهوه نمک این استاد فقط راه رو باز میکنه ،حیرت انگیزه ،مطمئنم بری ببینی پشیمون نمیشی