2777
2789
عنوان

امروز زنگ زدم جاریم تبریک حاملگیش

3377 بازدید | 122 پست

ای کاش زنگ نمی دم

اینقد سرد جواب میداد انگار ما حسود بخیلش بودیم 

خودمم بچه دارم 

بعدم ک‌ بهش پیام دادم ک فلان قرصا رو بخور همینطور 

همش دارم خودمو فحش میدم چرا ب این بی سر و پا زنگ زدم 

اصلا نمی‌دونم چرا اینطور کرد

هیچی نیست فک کرده قراره تخم اژدها بزاره خانوم ملکه 🤣🤣توم دیگ محل نده بیخیال

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کار خوبی کردی زنگ نمیزدی میگفتن حسوده بهونه میشد 

همیشه همینطور سرده ؟ شاید حالش خوب نبوده اون زمان ک زنگ زدی ؟ 

اهمیت نه تو ادبتو نشون دادی ازین ب بعد دیگه پیگیر هیچیش نباش نپرس بچت چیه تا خودش نگفت 

نگو چی بخور چی نخور تا خودش نپرسیده

واقعا بعضیا رو درک نمیکنم انگار بچشون میخوای بخوری نمیخوای کسی نفهمه دهنتو ببند 

بعد زنگم نزنی میگه دیدی حالم نپرسید تبریک نگفت 

خودت درگیرش نکن 

کاربری دو نفره به هر چیزی که آسیبی کنی،آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی💜🔪

زنگ زدی تبریک گفتی 

بیخیااااال زنننننن 

باید میزاشتی خونه مادرشوهری جایی ک اتفاقی دیدش جلوی جمع خیلیییییی خوب و با اب و تاب بهش تبریک بگی ک همه فک کنن تو خوبه ای 

بعدشم دیگ قرص معرفی کردن نمیخواست میرفتی خونتون محل صگشم نمیدادی

اینقد ب خودم فحش دادم

مهم نباشه برات توروخدا منم وقتی خبر بارداریمو دادم جاریم یه هفته بعدش گفت منم حاملم تا سه ماه همیتجوری گفت حاملم دیگ گندش داشت درمیومد گفت شوخی کردم حاملگی کجا بود کلا یسریا منطق عجیبی تو ذهنشون دارن 

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

شما شخصیت خودتو ثابت کردی ورفتار زشت اون چیزی از کارت کم نمیکنه ب زندگیت برس وب این موضوع اصلا فکر نکنوپشت سرش هم نگو بی سر وپا شاید افسردگی بعد زایمان داره شاید حالش خوش نبوده شاید با شوهرش دعوا کرده وهزارتا، شایددیگه

ب عمدم بی محلی کرده باشه شخصیت خودشو نشون داده 

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
کار خوبی کردی زنگ نمیزدی میگفتن حسوده بهونه میشد همیشه همینطور سرده ؟ شاید حالش خوب نبوده اون زمان ک ...

دیگ اصلاااا بهش پیام و زنگ نمی‌زنم 

چند وقت پیشم زنگ زدم برا تبریک خونشون همین کارو کرد 

نمی‌دونم چرا درس عبرت نشد برتم