2777
2789
عنوان

من یه دختر عمو دارم هر وقت پسر منو میبینه خونش به جوش میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 31 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه آخه دردشون میاد نی نی ها🥺

بله عزیزم. شما وظیفه ات هست از بچه مواظبت کنی

اگ فکر میکنی اونقدر وحشی هست ک نمیتونی رام اش کنی بهتره هرجایی ک بود شما نری

حتی نباید اجازه بدی کسی بچه ات رو ببوسه. خودت خوش ات میاد هرکی از کنارت رد شد ببوس اتت؟ بچه ام همینه. چهارچشمی باید حواس ات باشه بهش

عه آخه دردشون میاد نی نی ها🥺

معلومه دردس میاد 

به جیزی رو‌ اویز گوشت کن از الان تا اخر عمرت هیچ کس حتی خودت حق نداری روی بچه ات دست بلند کنید 

زدش تو هم بزنش. غلط کرده دختر. وحشی نفهم 

بلور کن اکه همین رفتار رو با بچه خودش میکردی زیر کتم میگرفتت ، از الان عزت نفس داشته باس که بچه ات هم یاد بگیره 

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

بله عزیزم. شما وظیفه ات هست از بچه مواظبت کنیاگ فکر میکنی اونقدر وحشی هست ک نمیتونی رام اش کنی بهتره ...

انقد حرف میزنن 

حالا خواهر زاده همین دختر رفته آرایشگاه گریه نکرده ساکت بوده 

ولی پسر من گریه میکنه 

مادرشون میگه آره اخه پسر تو عین کنه میچسبه بهت 

آخه چه ربطی داره نمیفهمم 

انقد حرف میزنن حالا خواهر زاده همین دختر رفته آرایشگاه گریه نکرده ساکت بوده ولی پسر من گریه میکنه ما ...

از اینکه پسر اوردی زورشون اومده 

و حساذت میکنن ، ذهنشون مسموم هستش بلد نیستن حرف بزنن ، بهترین کار دور بوذن از همچنین خانواده ای هست

انقد حرف میزنن حالا خواهر زاده همین دختر رفته آرایشگاه گریه نکرده ساکت بوده ولی پسر من گریه میکنه ما ...

خب اصلا لازم نیست چیزی راجع ب بچه ات بگی ک اونا نظر بدن

رو میدی اونام سواستفاده میکنن. بعدم اصلا ناراحتی داره بگو اره مث خودمه ک بهش وابسته ام. ولی جلو وحشی گری دختره رو بگیر

بچه اونام پسره بابا

نسبتشون چیه دقیقا باهات 

حالا هرچی هم باشه خیلی دارن بهت بی احترامی میکنن البته چون بی زبون هم بودی براشون

خب اصلا لازم نیست چیزی راجع ب بچه ات بگی ک اونا نظر بدنرو میدی اونام سواستفاده میکنن. بعدم اصلا نارا ...

میدونی چی میگن

مثلا مادر خودم میگه بچت مثل بچه فلانی میشه که الانم وابسته مادرشه

منم ۱۹ سالمه ولی دقیقا همینجوریم بچه میبینم دندونش میگیرم میزنم پشت گردنش رو لپاش مریض نیسم ولی خب خشم میاد اونم از رو دوص داشتنش و فعال بودن کودک درونش اینجوریه ولی خب ط بهش بگو باخنده فلانی بچمو نزن دردش میگیره