2777
2789
عنوان

بچه سوم رو بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7788 بازدید | 265 پست

اگه حوصله داری بیار جدای بحث مالی به نظرم حوصله و اعصاب مهم تره من ۳۴ سالمه سومی دیگه خدا خواست بعد ۱۰ سال شد الان ۹ ماهشه خودم حس میکنم حوصله و تجربه ام برا سومی خیلی بهتر هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کااااااش من زودتر میذاشتم باز باردار شم اینقد اختلاف سن بچم با دومی زیاد نمیشد هنوزم مرددم برا دومی ای خدا🥲

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

من خانواده پرجمعیت دوست دارم چی بهتر از اینکه تعداد عزیزان آدم زیاد باشه  😍 دومیم که فعلا کوچیکه 3 ماهشه به سومی که هیچی حتی به چهارمی هم فکر میکنم

ولی متأسفانه فکر نکنم دیگه سنم به چهارمی برسه چون سومی رو توی 35 سالگی احتمالا میارم اگر خدا بخواد ، دختر شدن بچه سوم برام مهمه و خیلی دختری ام ولی نه در حدی که اگر سومی پسر شد ناراحت بشم هر چی باشه خوشحال میشم 

شما بشین با خودت فکر کن ببین اگر سومیت دختر بشه ناراحت میشی ؟ اگر آره حتما IVF کن روان بچه رو خراب نکنی یه وقت  

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

اسی اگه ب خاطر پسره فقط ، ای اوی وف کن وگرنه بیخیال شو‌ ،که طبیعی ۵۰ درصد احتمال دختر شدن هست ب اون ور قضیه هم فکر کن ک اگه دختر بشه هم عاشق بچه ای ؟ اگه هستی بسم الله وگرنه ک بیخیال با ۲تا دخترات عشق‌کن

و منی که حتی از اقدام برای بچه اولم پشیمونم خیلی پشیمون

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  در انتظار تیکر بارداری

بیار عزیزم 

من دو تا دختر ۹ ،۷ و یک پسر سه ساله دارم ،کارمندن،دانشجو دکتری ،بنظرم عالیه بیاری ،پسر میخوای هم اواسط ماه پریودی مثلا روز ۱۴ پریودی ،از کیت تخمگذاری استفاده کن ،انشالله پسر میشه ،اینقدر خوبه ،برای دخترهات سرگرمی میشه و خودش کیف میکنه 

من بچه هام هر دو به شدت زِر زِرواخلاق شوهر که اصلا نگم برات ، یه ذره همکاری نمیکنه که هیچ ، غرغراش ه ...

حالا من تو همه ی اینا بر عکس بچه های به شدت آروم،شوهر همراه و کمک ،مشکل مالی نداشتم ،ولی بازم به بچه داری فکر میکنم دیونه میشم وسط خواب نازم یکی گریه کنه  ،بخوام برم‌جایی با بچه کوچیک نشه، اصلا هیچی شو دوست ندارم ،بچه ی کوچیک فقط مال مردم، باهاش بازی کنی بعد بر ه خونه شون  

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت