جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیزم ببخشیدا ولی بشین سرجات اگه اوضاع ت اوکی نیست، فقط چون هوس کردی نمیشه یه انسان تولید کرد، باید بتونی ساپورتش کنی که بعدا فوشت نده بگه منو میخواستی چی کار دیگه😀
من و همسرم زحمت کشیدیم درس خوندیم کارمند شدیم... لونم زحمت بکشه درس بخونه.. یه زندگی معمولی کارمندی ...
ببین یکی از اقوام ما البته شرایط مالی خیلی خوبی داره ها، یه آموزشگاه خیاطی معروف داره و ۳ واحد خونه و کلی ارث که هنوز نگرفتن ، خیلی آدم مطرحی هستش تو کارش ، خیلی هم توی تلویزیون میاد صحبت میکنه و ... دوتا دختر داره الان دختراش ۲۵ و ۲۲ سالن میگه کاش وقتی ک واسه زدن آموزشگاه و واسه بچه های مردم گذاشتم رو صرف بچهدسوم آوردن میکردم ، ولی اگه میخوای سومی رو بیاری حتما ای وی اف کن هزینش سی تومنه تو امید تهران
تک فرزندمبه همه توصیه میکنم که دوتا سه تا رو بیارید هم برای اینده خودتون هم برای اینده بچه ها
با این قیمت دلار و طلا اینده ای وجود داره؟
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄