2777
2789
عنوان

بچه سوم رو بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7801 بازدید | 265 پست
چه حوصله ای داری دوباره از اول همه چیو شروع کنی

من بچه هام هر دو به شدت زِر زِرو

اخلاق شوهر که اصلا نگم برات ، یه ذره همکاری نمیکنه که هیچ ، غرغراش هم همیشه هست

وضعیت مالی بد نیست ، ولی توپ هم نیست

من هـــــــــــــمــــــــــه ی اینارو برا بچه ی سوم و چهارم تحمل میکنم

ولی فکر اینکه دوباره بشینم باهاشون آب بابا نان داد کار کنم ، تن و بدنم میلرزه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا فرهنگ و با کلاسی رو تو همه چی میبینن الا تک فرزندی

الهی عزیزم . من میگم یکی باشه بهش توجه بشه بهتر ازینه ک چندتا باشن اینو بزنیم تو سر اون ،اونو بزنیم تو سر این . بخاطر این از خرج اون بزنیم ، بخاطر اون از خرج این بزنیم .بخاطر کوچیکه توجه مون ب بقیه کمتر شه یا بالعکس و خیلی لحااااظ دیگه 

به ۵۰ سالگیت فکر کن ببین اون موقع اگه ۳ تا داشتی خوشحالی یا با همین دوتا؟

من خودم میرم آینده میبینم واقعا ۲ تا کمه 

و نظرم اینه قرار نیست خونه و ماشین و شغل براسون محیا کنیم

پس خودشون چی؟تا کی قراره حمایت بشن؟

ما ۴ بچه بودیم الحمدلله برادرم بدون کمک پدر و مادرم ازدواج کرد تو سن پایین و خداروشکر هم خونه هم ماشین

بهش افتخار میکنم تا اون کسی که بدون زحمت از اول همه چی پدر مادر جلوش گذاشتن

الهی عزیزم . من میگم یکی باشه بهش توجه بشه بهتر ازینه ک چندتا باشن اینو بزنیم تو سر اون ،اونو بزنیم ...

دقیقا من خواهرم ی دونه داره 19 سالشه از هر لحاظ تامین الان دانشگاه دولتی شهر دیگه ای قبول شده آنلاین کلاس موسیقی رو ادامه میده، باشگاه میره اصلا هم دنبال خواهر یا بردار نبوده 

به ۵۰ سالگیت فکر کن ببین اون موقع اگه ۳ تا داشتی خوشحالی یا با همین دوتا؟من خودم میرم آینده میبینم و ...

یه کاربر میگه اگر تا سی سالگی بچه هات رو میتونی تامین کنی بیار

مگه زمان ما همه چی تامین بود؟