2777
2789
عنوان

رفتارا عجیب شوهرم😓

355 بازدید | 13 پست

هی دنبال حرفه بحثه و دعوا رو کش میده چرت ترین چیزا رو بزرگ می‌کنه یجوری با چاپلوسی و زبون بازی میگه جلو خانوادم منو مقصر درمیاره دلم برا مظلومیت خودم میسوزه حس میکنم دارم دیوونه میشم 

اولا خیلی بیشتر بود الان کمتر شده ولی بازم هست هشت ماهه تو عقدم 

سر هر بحث بحثای چرت گذشترو میاره جلو میگ بخدا نود درصد اون مقصره طاقت اینهمه تنشو ندارم هر دوهفته یبار یچی درست می‌کنه دنبال یچی هس سر هر اتفاقی تو این هشت ماه مثلا عروسی دعوت بودیم شب یلدا خودم خواستیم بریم شمال روز و شب قبلش یه بحثی راه میندازه منطقی نیس گارد میگیره طاقت اینهمه تنشو ندارم 

میخوام برم مشاوره تنها ببینم چی میگ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا؟

یا مثلا میگه کسی تا حالا بهت متلک انداخته تو این محله مون میگم نه میگه اگه انداخته بگو اگر خودم یروزی بفهمم بد سرت میارم میگم بخدا نشده اینجوری 🥺

خدایا  ازت میخوام مواظب عشقم باشیm
یا مثلا میگه کسی تا حالا بهت متلک انداخته تو این محله مون میگم نه میگه اگه انداخته بگو اگر خودم یروز ...

خدا شفاش بده چه جوری تحملش میکنی من تحمل اینجور آدما رو ندارم میزنم زیر کاسه کوزشون میگم گمشو برو خودتو بستری کن دیوونه تا ما رو هم مریض نکردی

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

اعصابم خیلی ضعیف شده همش دلم میخواد بمیرم

خدا نکنه عزیزم اینجوری نگو حق داری والا کاش مشاوره ای چیزی خودت تنهایی بری ببینی چی بهت میگه

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید