2777
2789
عنوان

بچه سوم رو بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7803 بازدید | 265 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم چرا ۴تا؟۴۰تا بیارید شما.من حوصله ندارم

منطق از افکار و صحبتتون می‌باره

ب خدای بزرگ میسپارمتون

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

عزیز جامعه ایران مردمان فقیر دارع ما نباید نسل فقیر و اضافه کنیم بچه تحصیل داره خرج دانشگاه داره از ...

ب نظر من باید جوری باشه که خانواده بتونن بچشونو با مهارت بار بیارن.خیلی مهمه.با داشتن مهارت میتونن خیلی راحت وارد کسب و کار بشن.مثلا حتما از کودکی زبان انگلیسی یاد بگیره .حتما یه مهارت مثل کامپیوتر یا حسابداری و یاد بگیره.

من خودم سه تا دختر دارم.خب طبیعتا سخته برام.منتهاواقعا لذت میبرم.گاهی خسته میشم ولی در کل بشدت راضیم.وضعیت مالی هم معمولیه.سرمایه هم برای آینده ی دخترام کنار گذاشتیم و حتما سعی میکنم با مهارت بار بیان که برای آیندشون خیلی خوبه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
عزیز جامعه ایران مردمان فقیر دارع ما نباید نسل فقیر و اضافه کنیم بچه تحصیل داره خرج دانشگاه داره از ...

کاملا درست گفتی ولی الان یه عده میریزن سرت😂 الان بگم که جوابشون رو ندی بهتره چون اعصابت رو بهم میریزن

پزشک کوچولو🩺📚

هیچ کدومو ندارم

عزیزم اگه میشه بچه به دنیا نیارید 

شما فقط همین میتونید از لحاظ درسی و عاطفی و نیاز های اون دو بچه رو برطرف کنید بچه سوم؟

الان یکی از آشناها سه تا خواهر بودن دوسال پیش مامانش بازم بچه به دنیا آوردشدن۴ تا خواهر بازم حامله است خانمه

بسه به خدا آخه دختر و پسر چه فرقی داره

لطفا به فکر بچه سوم نباشید خوشگلم

والا من ۲۶سالمه سومین بچم باردارم

فرزند اوری نسخه ای نیست برا همه پیچوند

باید هرکس ب شرایطش نگاه کنه و بیاره

ولی ب نظرم بیار سنت بالا بره حسرت میخوری میگی کاش آورده بودم چون از الان دوست داری بیاری