2777
2789
عنوان

پدرشوهر بی شعور😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 61 پست

الحق که اسم کاربریت برازنده ات هست

من لحظه ای نمیتونم در برابر چنین چیزی سکوت کنم ، ولی شما دخالت نکن 

ایراد از همسرتون هست که حریم خصوصی خصوصا در زمینه ی مالی رو‌ برای خانواده اش تعیین نکردن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سیم ماشینو قطع کن روشن نشه ماشین😐

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

الحق که اسم کاربریت برازنده ات هستمن لحظه ای نمیتونم در برابر چنین چیزی سکوت کنم ، ولی شما دخالت نکن ...

به خدا منم نمیتونم تحمل کنم ولی نمیتونم دعوا هم درست کنم. به بابام گفتم میگه هروقت لازم داشتی بیا ماشین منو ببر ولی به اونا چیزی نگو

باشد که رستگار شوید

نمیری تو ترکیدم نصف شبی 😂😂😂😂

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

عزیزم خیلی سخت نگیر،اگه واقعا لازم نداری بزارین دستش باشه جای محبتاش 

اگه لازمتون شد بگین مثلا امروز میخام برم خونه مامانم میشه سویچو بدین  

یا هوا سرد شده بچه هارو میخام ببرم مدرسه و بیارم

عزیزم خیلی سخت نگیر،اگه واقعا لازم نداری بزارین دستش باشه جای محبتاش اگه لازمتون شد بگین مثلا امروز ...

لازم که نداریم فقط من تازه رانندگی یاد گرفتم میخوام هی برم دور دور. 😭🤧گناه دارم آخه...سگ تو جوونی ای که ما کردیم

لازم که نداریم فقط من تازه رانندگی یاد گرفتم میخوام هی برم دور دور. 😭🤧گناه دارم آخه...سگ تو جوونی ...

اره خب اینم هست

چی بگم والا 

آخه ب نظر میاد مرد خوبیم هست فقط درکش کمه

همت کن  ی ماشین براش بخرن پسراش ( پولشو خودش بده)