سلام بچه ها. خیلی اعصابم داغونه و دارم خودخوری میکنم. بچه ها خانواده شوهرم آدمای بدی نیستند، مادرشوهر و خواهرشوهرم رو خیلی دوست دارم با اینکه تو یه خونه دوطبقه باهم زندگی میکنیم مشکل زیادی با هم نداریم. فقط مشکلم با درک پایین پدرشوهرم هست. هرروز صبح که میشه ماشین مارو برمیداره میره تاااا شب ساعت ده یازده که برمیگرده. اصلا این مرد درکش نمیرسه که شاید اینا خودشون لازم داشته باشن آخه. با دو تا بچه تو این سرما!!!! الان ده روزه ما رنگ ماشینم ندیدیم. اخه آدم اینقدر بی....؟ چی بگم آخه🤧به نظرتون چجوری بفهمونم بهش که کارش خوب نیست بدون دعوا و بی احترامی؟
اره خب اینم هستچی بگم والا آخه ب نظر میاد مرد خوبیم هست فقط درکش کمههمت کن ی ماشین براش بخرن پسراش ...
فقط یه دختر و یه پسر داره. بابا اگه بخواد میتونه بخره. خودش نمیخره. چون حرف و منطق خودش رو هم قبول داره هرچی بگن بخر نمیخره که. درسته مرد بدی نیست فقط درکش کمه. واسه خانواده خودش خیلییییی کمه. زنش هم عذاب میکشه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉