2777
2789
عنوان

شوهرم تکونم داد پریود شدم منم قهر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1704 بازدید | 91 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچی خیلی بدمزه بود از این اینستا یاد میدن از اونا درست کردم هیچ نمیدونم چی بود زیاد از این خرابکاری ...

😂😂😂

شیر و خامه و ژلاتین بن ماری شده و شکر و زعفرون دم کرده رو قاطی کن عین دنت میشه🙈

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

مشکل من طوریه که با این چیزا حل نمیشه

چرا عزیزم 

دکتر خوب میری 

واسه اقدام تا حالا لترزول و آمپول اچ ام جی زدی ببینی فولی بالغ داری یا نه؟

من اصلا فولی بالغ نداشتم هیچ وقت 

بعد ۴سال بزور همینا یدونه داشتم شد دختر کوچولوم

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

دوفامد بخور تنظیم می‌کنه پریود میشی

میگم این دوفامدو بدون نسخه پزشک هم میدن؟ برامن ۴ دوره نوشت خوردم الان تموم شده حال ندارم برم دکتر دوباره بده تازه اگه نگه برو آزمایش بده و بعد آمپول و...

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
فک کردی پریود نشی اعصاب آروم میمونه نخیر اشتباه میکنی من سه ماه سه ماه نمی‌شدم سرم سنگین میشد چشمم د ...

میدونم پریود خوب شدن خیلی خوبه 

ولی من متاسفانه پریودی هام سخته خیلی 

به غیر از اون اوایل که پزیود میشدم ترسیدم از خون 

از پریودی  یعنی پریود میشدم انگار مریض بودم یک هفته میخوابیدم و هر روز گریه میکردم  تا کم کم یکم ترسم ریخت و به زندگی عادی برگشتم

بخاطر همین روزهای تلخی بوده واسه من 

تا حالا استفاده نکردمچندشم میشه

الفن قرصه همین دیکلفناکه من یه مدت میخوردم قبل شروع درد میخوردم اون روز دگ درد نداشتم بعدش چند ماه ویتاگنوس خوردم دگ کلا خوب شدم

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

میگم این دوفامدو بدون نسخه پزشک هم میدن؟ برامن ۴ دوره نوشت خوردم الان تموم شده حال ندارم برم دکتر دو ...

آزادش گرون درمیاد فک کنم ۳۵۰بشه بستش

باز بپرس من همیشه با نسخه میخرم بخاطر سفت کردن جای نی نی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

آزادش گرون درمیاد فک کنم ۳۵۰بشه بستشباز بپرس من همیشه با نسخه میخرم بخاطر سفت کردن جای نی نی

آهان ممنون

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
میدونم پریود خوب شدن خیلی خوبه ولی من متاسفانه پریودی هام سخته خیلی به غیر از اون اوایل که پزیود میش ...

عزیزم از شیاف دیکلوفناک استفاده کنید عالیهههه برای درد پریود 

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست❤️)

آره چند باری زدم ولی فایده نداشت من دیگه تخمکی برام نمونده یائسه شدم

امیدتو از دست نده خدارو چه دیدی 

راستی اگه روغن سیاه دونه تا حالا استفاده نکردی حتما بخر ماساژ بده رو رحمت تا گرم بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼