2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی حس ششمی های سایت چی ؟ نظرتون در مورد اونا چیه من احساس میکنم فقط با احساساتمون بازی میکنن

اونا ک اگه ام با احساساتمون بازی میکنن واقعا بعضی وقتا به من انرژی دادن دمشون گرم🤣🤣🤣🥲🥲

نمی‌دونم با چی میگیرن خودشون میگن تا.روت و قهوه و لندروما میگیریم البته کار هرکسی نیست

من یه زن مسن رو میشناسم محلی‌ه 

بعد یک فالی میگیره به اسم شب شنبه 

شنبه شب ( فردا شنبه باشه )میگه خدایا این نیتمه از زبون فلانی بگو چی میشه ( با زبون محلی ) و واقعا هر دفعه گرفته راست دراومده 

فقط متاسفانه اصلا قبول نمیکنه انجام بده واسه هر کسی 

خوب یک سوال اینکه به من گفت ۹ ماه بعد از ازدواجت میری یک شهر دور حتی اسم شهر رو گفت و چند تا چیز دیگ ...

به خدا به منم گفت 

گفت به ۷ تو مارته ۷ روز ۷ ساعت یا ۷ ماه دیگه فلان اتفاق برات میفته 

یه فاطمه  نامی تو زندگیت هست که باهت خوب نیس مواطب باش 

یه نفر که اول اسمش م هست از نزدیکانته برات خیر میخواد بهش اعتماد کن 

در اینده خدا بهت یه پسر میده شایدم دوتاپسر 

یه تصادف داری دراینده نزدیک ولی شدید نیس نگران نباش 

و....

ولی حس ششمی های سایت چی ؟ نظرتون در مورد اونا چیه من احساس میکنم فقط با احساساتمون بازی میکنن

الکیه

من حس شیشم ندارم چندبار خواستم امتحان کنم شانسی ب طرف گفتم دماغت کجه خال داری ت صورتت و واقعا اینطور بود درصورتی ک کاملا شانسی گفتم

یا ینفر گف یه عادت بد دارم چیه گفتم تنبلی بازم درست بود ولی راجب زندگیه بقیه و نمیشه چیزی گفت همش الکیه بنظرم