2777
2789
شماره ای چیزی ازش داری؟

نه برای چهار ساله پیشه واقعا حس بدی بود، میدونی چیش برام جالب بود اینکه طرف بهم میگفت ۹۰ درصد من عین واقعیت میگم و بعد که دونه دونه چیزهایی که گفت اتفاق افتاد من ترس بدی داشتم که اصلا قابل توصیف نیست، سعی کن دورش نری عزیزم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اعتقاد ندارم ولی آدم یه چیزایی میبینه تعجب می‌کنه مثلا یبار زنگ زدم یکی یه چیزی رو درباره زندگیم گفت پرام ریخت چیز معمولی هم نبود که عمومی باشه و بپرونه یه چیزی خیلی خصوصی بود با جزییات بهم گفت کپ کردم بودم 

جدیدا هم بخاطر دغدغه ام خیلی ف.ال میگیرم همش می‌خوام ببینم میشه نمیشه 

من اعتقاد ندارم ولی آدم یه چیزایی میبینه تعجب می‌کنه مثلا یبار زنگ زدم یکی یه چیزی رو درباره زندگیم ...

اره دقیقا همینجوره 

ادم بره سمتشم حس میکنم اعتیاد پیدا میکنه

راستش من خودم اعتقادی نداشتم یبار با دوستم رفتیم آرایشگاه گفت زنه فا ل هم میگیره . فا ل تار وت و قهوه. ارزون هم بود منم وسوسه شوم امتحان کنم ببینم چی میگه. واسم گرفت یه مقدار از گذشته و حال گفت کلی بود زیاد جدی نگرفتم . ولی در مورد آینده چیزهایی گفت که تک به تک اتفاق افتاد . با ریز و جزئیاتش.  چون چندین ن

مورد گفته بود نمی شه گفت اتفاقی بوده . واقعا تعجب کردم🙄

همشون یه چیز کلی میگن من تو نی نی سایت برا چند نفر ف ال گرفتم همه میگفتن وای راس میگهخالا همه رو چرت ...

خوب یک سوال 

اینکه به من گفت ۹ ماه بعد از ازدواجت میری یک شهر دور حتی اسم شهر رو گفت 

و چند تا چیز دیگه که دقیقا بعد یک ماه به واقعیت تبدیل شد اینو چی میگی ؟ من اصلا دفاع نمیکنم از اینجور آدما همون یکبار هم به اصرار دوست صمیمیم رفتم ولی بعدش دیگه جرأت نکردم.

بستگی داره پیش کی انجام بدی اگر وارد باشه درست در میادچون با اجنه در ارتباطن و موکل دارن از اونا اطل ...

اره اشنامون پیش یکی رفت خیلی راضب بود میگفت طرف گفت الان سیدم اونجا وایساده الان اونجاست یا اگه پاتو خاروند برات اتفاق میوفته بعد دقیقا پاش خارید