2777
2789
عنوان

میشه خانم های متاهل که از سرد مزاجی همسرشون رنج می برند بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3935 بازدید | 152 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی شوهرم اینجوری میکنه اعتماد به نفسمو از دست میدم گاهی حتی بیرون میرم یه کرمم نمیزنم

میفهممت، خیلیییی سخته. اما خودتو مجبور به این کار کن بعد یه مدت میبینی عادت کردی بهش 

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

از حق نگذریم از این نظر خیلیییی خوبه خدایش😂 اقلا خیانت میانت نمیکنه😂

اره یکی از حسن هاش همینه  😂

بعدچندسال اینکه توخونه برای خودت ،مثل دوران مجردی ،می بینی لازم نیست تیپ بزنی 😂

هرلباسی راحتی همون می پوشی ،خود خودت میتونی باشی بدون اینکه فکرکنی وای ازم زده میشه 

اره یکی از حسن هاش همینه 😂بعدچندسال اینکه توخونه برای خودت ،مثل دوران مجردی ،می بینی لازم نیست تیپ ...

وااای خدا😂😂🤝🤝🤝 چقدررر خوب گفتی😂😂 واقعا حسن هم زیاد داره اگه با چشم بصیرت بنگری😂

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

ببین سرد بودن یا سرد شدن چنتا دلیل داره

اگه از اول سرد بوده ک خب حتما طبیعت بدنش همینه

اگه بعدا سرد شده خیلی چیزا ممکنه باعث بشه،مهمترینش مشکلات مالی و اقتصادی و کاری هستش،یا بودن بچه و ترس از مراعات نکردن پیش بچه،یا ب مشکل خوردن تو رابطه زن و شوهری و دلخوری از چیزی

ببین کدوم میتونه دلیل باشه

یا خودت پیدا کن یا بشین بدون خجالت باهاش حرف بزن و علتش بپرس

چون همسرم خودم خیلی گرمه،ولی وقتی تو کارش یا از نظر مالی یا خانوادگی ب مشکل میخوره کلا عوض میشه انگار ن انگار،سرده سرد میشه نسبت ب این مسائل