2777
2789
عنوان

هیچی به ذهنم نمی‌رسه ولی پر بازدیدم کنید آرزومه اه 🤦😂🫨

| مشاهده متن کامل بحث + 12713 بازدید | 770 پست
خانما لطفاً حالا که در بازدید شده هم برای همه و ظهور امام زمان دعا کنید هم برای کشور هایی که تو جنگ ...

اللهم صل علی محمدوال محمد

اللهم عجل الولیک الفرج،اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان،الحمدالله کماهواهله و،اللهم صل علی محمدوال محمد،وعجل الفرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدایا یا من پولدار شمیا کاربر امن شما پربازدید..خخخخخکاربر امن شما پربازدید شد

😂😂😂😂الهی توهم پولدار بشی 

برای ظهور امام زمان (عج) و حاجات همه و من ی صلوات بفرستین 🫠💚

چندتا مطلب قشنگ تقدیم نگاه شما مهربونا

⚘🌷🌹🌷🌹🌷🌷⚘🌹⚘🌷⚘🌷🌹⚘

چرا دعاهات مستجاب نمیشه چرا به هر دری میزنی نمیشه که نمیشه؟

خیلیامون سالهاست دعا میکنیم واسه یه حاجت ..اما انگار نه انگار هر چی خدا رو میزنی بازم نا امید میشی انگار صداتو اصلا نمیشنوه تورونمیبینه که چجوری ازش شاکی میشی باهاش قهرمیکنی میگی دیگه فایده اش چیه اینهمه دعا کردم نشد ازخدا فاصله میگیری و تنهاترمیشی ...

اما چرا خدا دعاتو مستجاب نکرده دلیلش چیه؟

چندتا علت داره که همش بستگی به حکمت خدا داره

۱_اون چیزی که میخوای اصلا به صلاحت نیست اگه مثلا فلان کسی رو دوس داری و موانع ایجاد میشه و یه جورایی اون آدم از زندگیت حذف میشه..چون خدا میدونه بعدا تو با اون آدم خیلی زجر میکشی و خوشبخت نمیشی ولی تو که ازاین حکمت خدا بیخبری ازش شاکی میشی

۲_دعا میکنی خدا حاجتتو نمیده چون میخواد تورو امتحان کنه وببینه با وجود سختیا و مشکلات بازم خدارو پرستش میکنی یا نه کفر میگی ..که اگه صبور باشی و سربلند از امتحانش بیرون برات خیلی بهتر جبران میکنه هم تو این دنیا هم تو آخرت که پاداش بزرگی بهت میبخشه

۳_دعا میکنی وخدا مستجاب نمیکنه چون میخواد بهترازاون چیزی که میخوای روبهت بده وحکمتش اینجوری بوده وتو بی خبری ولی به جای اون حاجتی که نگرفتی خیلی از بلاها رو ازت دور میکنه ونجاتت میده مثلا از یه بیماری یا یه حادثه و تصادف درامانت نگه میداره...

۴_دعا میکنی و مستجاب نمیشه چون یه جایی و یه روزی دل یه نفرو بد جوری شکستی یا یه بدی بهش کردی که نفرین اون جلوی اجابت دعاتو گرفته

۵_دعا میکنی و حاجتتو نمیگیری چون گناهان تو باعث میشه اون دعا بالانره هر روز صد بار استغفار کن و صدتا صلوات بفرست وبعد دعا کن و سعی کن اگه گناهایی داری ترکشون کنی که لطف خدا شامل حالت بشه

هر اتفاق بدی هم که برای ما میفته یا دلیلیش اشتباهات وتصمیمای غلط خودمونه یا ظلم اطرافیان ...هیچ وقت از درگاه خدا ناامید نشو و اینو بدون اگه صبور باشی و بهش ایمان وتوکل داشته باشی میبینی که کم کم دونه دونه گره های زندگیت باز میشه میبینی که چجوری سختیا برطرف میشن قلبت آروم میگیره و آخر زندگیت عاقبت بخیریه عزیزم..

چندتا مطلب قشنگ تقدیم نگاه شما مهربونا⚘🌷🌹🌷🌹🌷🌷⚘🌹⚘🌷⚘🌷🌹⚘چرا دعاهات مستجاب نمیشه چرا به هر دری ...

کامل خوندم عالی بود عزیزم

ممنون از مطلب خوبت نیاز داشتم به این مطلب

♥️💜عاقبت بخیر بشی 

فقط اونجا اول نوشتی خدا رو میزنی ویرایش کن 💚

برای ظهور امام زمان (عج) و حاجات همه و من ی صلوات بفرستین 🫠💚

کامل خوندم عالی بود عزیزمممنون از مطلب خوبت نیاز داشتم به این مطلب♥️💜عاقبت بخیر بشی فقط اونجا اول ن ...

فدای تو بشم خانوم گل😍خواهش میکنم...کجاشو میگی؟الان درست شد ؟