2777
2789

ذهنم پوکید از بس فکر کردم که تاپیک بزنم که پر بازدید بشه 

چیزی بهم نمی‌رسه ولی دوست دارم پر بازدید بشم 🤕😂

برای ظهور امام زمان (عج) و حاجات همه و من ی صلوات بفرستین 🫠💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برو تاپیک بزن برادرشوهرم بهم چشم داشت و پیشنهاد داد

یا تاپیک بزن بعد ۸۰سال بچمو پیدا کردم

شوهرم با کتک از خونه انداختم بیرون و جلوی چشمم زن اورد خونه

بچه ها بیاین عکسسسس بزارم

نمیدونم بیاین دعوا کردم با دوس پسرم با اسکرین شات😂🤦‍♀️

متاهل🩷🍃
در رابطه با امضات...شما دلت خیلی‌ پاکه توروخدا میشه واسه آبروم دعا کنی؟ توبه کردم نماز حاجت خوندم کل ...

دعات کردم 💚

برای ظهور امام زمان (عج) و حاجات همه و من ی صلوات بفرستین 🫠💚

دوست داری ۵۰۰ تا اعلان بیاد برات؟😂

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

😁😁😁😁من یبار تایپیک راجب یه فیلمی زدم پربازدید شد 

ولی دست دوستان درد نکنه یهو منفجر شد 💣💣💣💣💣💥💥💥💥💥

هرکی لایکم کنه خیلی ..........😡😡                 هرچی بیشتر میگذره ✨😍♥️بیشتر بهم ثابت میشه💋تو قشنگ ترین اتفاق زندگیم بودی همسرم🔐🥺🧿