2777
2789
عنوان

هیچی به ذهنم نمی‌رسه ولی پر بازدیدم کنید آرزومه اه 🤦😂🫨

| مشاهده متن کامل بحث + 12714 بازدید | 770 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوشحالم که به ارزوت رسیدی😂🍒  

منتظر نباش زندگی به تو معنا بده !بلند شو و زندگی رو معنا کن .برای اینکه تکیه گاه کسی باشی،برای اینکه با قدرت از جات بلند شی،برای اینکه به هدفت برسی،برای اینکه مفید باشی حداقل واسه خودت،- باید از بهونه هات قوی‌تر باشی  💚>>امروز رو خوب بساز تا فردای عالی‌ای داشته باشی(:'🌱
💕💖💞💓به زودی بازید میلیونی میشی و بعد بازدید هات به چند میلیارد میرسه ولی یادت باشه مغرور نشیرپ ف ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂عزیزم خیال می‌کنی چیکار کردم که مغرور بشم دیگه 

برای ظهور امام زمان (عج) و حاجات همه و من ی صلوات بفرستین 🫠💚

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂عزیزم خیال می‌کنی چیکار کردم که مغرور بشم دیگه

میشه حالا که این تاپیک پربازدیده و بحث خاصی هم مطرح نیست، بیاین بم راهنمایی بدین که بنظرتون با 700، 800 تومن چه کاری میشه شروع کرد؟ چه مغازه ای بهتره راه انداخت؟

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤
میشه حالا که این تاپیک پربازدیده و بحث خاصی هم مطرح نیست، بیاین بم راهنمایی بدین که بنظرتون با 700، ...

من که خبر ندارم ولی خب امیدوارم هرکاری شروع کردی رونق بگیره و موفق بشی

من که خبر ندارم ولی خب امیدوارم هرکاری شروع کردی رونق بگیره و موفق بشی

فداتشم، این پول همه پس اندازمه و نمیخوام که هدر بره، اما نمیدونمم چیکار باهاش بکنم

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤
فداتشم، این پول همه پس اندازمه و نمیخوام که هدر بره، اما نمیدونمم چیکار باهاش بکنم

ماشین نمیخوای بگیری 

چند سالته چطور جمع کردی 

ماشین نمیخوای بگیری چند سالته چطور جمع کردی

ماشین دارم میخوام بفروشم باهاش کار کنم چون از کار تو شرکت خسته شدم

27 سالمه، درواقع این 800 تومن دوتا 400 تومنه که سرمایه منو رفیق صمیمیمه