2777
2789
عنوان

هیچی به ذهنم نمی‌رسه ولی پر بازدیدم کنید آرزومه اه 🤦😂🫨

| مشاهده متن کامل بحث + 12712 بازدید | 770 پست
تاپیک دروغ چه فایده 😂💚

اون روز داشتم فکر میکردم چی بزنم پربازدید بشم ولی نمیشه 🫣🫣🤦😂😂دروغ بزنی کارآگاه شمسی ها زود مچ میگیرن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

حالا ک پربازدید شدی واسم دعا کنید

واسه بچم دعا کنید خوب بشه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صفحه اولو فقط خوندم ولی خدایی موضوع نداشتی چطوری 49 صفحه جلو اومدی دمت گرم بابا اینا همش کار صداقت ا ...

مرسی عزیزدلم 

ولی بچه ها خیلی کمکم کردن

ولی منم راستشو گفتم دیگه 

برای ظهور امام زمان (عج) و حاجات همه و من ی صلوات بفرستین 🫠💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد

الهی ک همه ب خاسته های دلموم برسیم.و شاد باشیم.

دلم خواست ی چیزی بگم.من از اوناییم ک سر هر چیزی غصه میخورم.هیچیم نیست میگردم تو خاطراتم تلخاشو یاد خودم میارم.ب هر کی میرسم میگم برام دل خوش آرزو کن.

یادمون باشه ماهایی ک شادی میخاییم و حال خوب.باید خاطرات خوبمونو شخم بزنیم بیان بالا تا حالمون خوب شه.ن خاطرات بدمون رو.

اللهم صل علی محمد و آل محمدالهی ک همه ب خاسته های دلموم برسیم.و شاد باشیم.دلم خواست ی چیزی بگم.من از ...

منم حال دلم خوب نیست 

یعنی زندگی نذاشت فعلا 

بال و پر ندیم ب غمامون.کمتر بهشون فکر کنیم.البته بعضی محیطا و ادما رو باید ازشون دور شد.

خب گاهی چاره ای نیست که همون محیط بمونی 

پربازدید شدی😂😐

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست