2777
2789
عنوان

حس میکنم تو سایت مازندرانی کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 126 پست
عاااالی بود مرسیییی😍😍😍😍چقد قشنگگگگگگخیلی باحالههه ان شاء الله یه روزی عروستون میشم 😍😂منی که یه ...

انشالله 

قشنگ خوشگل کن هرچند وقت بیا مازندران خواستگار پیدا میشه😅

اصلا بیا پیشم خودم واست ردیف میکنم😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عروسی ما مازندرانی هایک هفته برنامه هست یک شب لباس برون داماد داریمیک شب لباس برون عروسیک شب لوبیا خ ...

وای فشارم افتاد از ذوق 😍😍😍😍😍

الان کی از اونجا  میاد منو بگیره دخترای مازندران هیچی کم ندارن 😢😂

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

خخخ آره.. لاک سری منظورت مجمع میزارن روی سر؟ چرخ شلوار رو هم بَلِد نیمه😂خب اسی چکه سما ی رقص مخصوص ...

نه با لگن ساز میزنن و میرقصن. 

چرخی شلوارم همون دامن چیندار کوتاه دیگه. 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
انشالله قشنگ خوشگل کن هرچند وقت بیا مازندران خواستگار پیدا میشه😅اصلا بیا پیشم خودم واست ردیف میکنم� ...

اصن میام پیش خودت😍😂

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

وای فشارم افتاد از ذوق 😍😍😍😍😍الان کی از اونجا میاد منو بگیره دخترای مازندران هیچی کم ندارن 😢😂

آگهی بزار دیوار

بگو خواستگار مازندرانی مخوااام😂😂😂

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ههههق الان آخر شبی من دیگه خوابم نمیبرعههه😍😍😍😂ان شاء الله به حق پنج تن😍😂

ان شالله بیای اینجا ، کرمانشاهیا که خودشون عشقند و زیبا.😍😘🥰

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
حالا شما ترجمه کن من متوجه نشدم😂😂

روله: عزیزم ، کیوتم ، قشنگم 

گیان : جونم 

سر هم : عزیز جونم😍

الانم میگم 

کِر داوِت له دورت بو 😍✨

معنیش یکم پیچیده است 😂

آگهی بزار دیواربگو خواستگار مازندرانی مخوااام😂😂😂

مازندران نباشه کنسله 😂😂✋

روله: عزیزم ، کیوتم ، قشنگم گیان : جونم سر هم : عزیز جونم😍الانم میگم کِر داوِت له دورت بو 😍✨معنیش ...

چقدر زیبااااا😍😍😍

یعنی دورت بگردم؟

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قوربونت😘اوهوم دقیقاامثلا ما ب این کفشای جلو بسته لاستیکی(فک نکنم طرف شما باشه)میگیم کَلوش و اسم انگ ...

به همونا ما میگیم کِلاش 😍😂

نه با لگن ساز میزنن و میرقصن. چرخی شلوارم همون دامن چیندار کوتاه دیگه.

آها چ جالب اینا رو نمیدونستم😅

ولی جدا یچیزی ک خیلی ناراحتم بابتش اینه ک الان جوون ترا یعنی دهه هشتاد اصلا خیلی هاشون زبان مازندرانی رو بلد نیستن و کلا هیچی نمیدونن.. و حتی خیلیا مازندرانی حرف زدن رو نشونه بی کلاسی میدونن🙄.  اگه اینطور پیش بریم دیگه فک کنم تا ۱۰۰ سال دیگه هیچی از مازندران نمونه🥲

منم دهه هشتادیم ولی حداقل نسبت ب بقیه هم سن و سالام فک کنم بهترم چون مامان بابام توی خونه کلا مازندرانی حرف میزنن😅

چقدر زیبااااا😍😍😍یعنی دورت بگردم؟

کر : یعنی دایره 

داوت: یا منظور امام رضا یا منظور حظرت داوود 

له دورت بو : دورت باشه 

یه جور مثلا میگه در امان امام رضا باشی ، ته ته اینکه یه نفر عزیزه برات 😁✨

دورت بگردم میشه و قربونت بشم که من الان بهت میگم میشه : بومه خِرت 😍😂

مشخصات بده خواستگار پیدا کنم برات😂😂😂

مازندرانی باشه 

آقا و مردونه باشه 

تمام 😍😂