2777
2789

وای اتاقم 

وای اتاقم

خیلی نا مرتبه نمیتونم از فکرش بخوابم

منم وسواس دارم

وای خسته ام

چطوری تمیز میکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن هرچیزی رو درلحظه سرجاش بزاری من حتی به بچه هامم ک هنوز کوچیکه میگم از بیرون میایم اول وسیله ها بره سرجاش غذا میخوریم سریع جمع میکنیم و ظرف می‌شورم نمی‌زارن ظرفا رو هم تلنبار بشن

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
سعی کن هرچیزی رو درلحظه سرجاش بزاری من حتی به بچه هامم ک هنوز کوچیکه میگم از بیرون میایم اول وسیله ه ...

ببین من اتاقم 

انقدر کثیفه

که حتی تمیز کار اوردیم خونه رو تمیز کنه

مامانم اتاق منو قفل کرد بود آبروش نره😂😂😂😂😂

ببین من اتاقم انقدر کثیفهکه حتی تمیز کار اوردیم خونه رو تمیز کنهمامانم اتاق منو قفل کرد بود آبروش نر ...

خب امروز کمد لباس و جمع کن و تمیز کن فردا کتابت و بقیه خورده وسیله ها روز بعدش گردگیری و جارو

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

کارهات ریز به ریز رو برگه بنویس و یکی یکی انجام بده و جلوش تیک بزن  مثلا 

تمیز کردن کشوها 

تا کردن لباس ها

مرتب کردن تخت

تمیز کردن ری میز 

جارو اتاق

....

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

ببین من اتاقم انقدر کثیفهکه حتی تمیز کار اوردیم خونه رو تمیز کنهمامانم اتاق منو قفل کرد بود آبروش نر ...

عزیزم خب بلاخره از یه جایی باید شروع کرد دیگه😶ب نظرم اتاق دخترا باید همیشه مرتب باشه پاشو کشوهاتو دونه دونه بریز بیرون و مرتب کن با آهنگ برو جلو

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙