2777
2789
عنوان

دوست دارم ازدواج کنم کمکم کنید

161 بازدید | 17 پست

دوستان قضاوت نکنید نگید سنت کمه نگید ازدواج نکن فکر کنید به نفر تصمیمشو گرفته بنا به دلایلی و بحث یک سال دو سال نیست از خیلی سال پیش تصمیم داشت زود ازدواج کنه و برای اینکه ادم کاملی بشه خیلی تلاش کرد کتاب خوند ویدیو یوتیوب مشاور دوستای بزرگ 

من ۲۱ سالمه ادم درونگرایی هستم خیلی سخت ارتباط میگیرم کلا یه دوست صمیمی دارم که اونم داره ازدواج میکنه البته ۳۱ سالشه اون من تک فرزندم پدرم وضع مالیه خوبی داره حالا یه شغل خوبی داره که نمیخوام بگم شغل شرافتمندانه ایی هم هست مادرم هم دکتره 

خب ما خانوادمون هم درونگراست من ندیدم پدر مادرم یک بار دعوا بکنن خوده منم دانشجو هستم دو ترم دیگه لیسانسمو میگیرم اگه شرایط جور بشه میخوام تا دکتری بخونم 

دستم تو جیب خودمه با اینکه وضع پدرم خوب بود غیرتم اجازه نمیداد زیاد ازش پول بگیرم همون بچگی خیلی مثلا رعایت میکردم الانم با کار پاره وقت یا کار تو فضای مجازی اسنپ تا حدی میتونم زندگیمو بچرخونم کلا به نظر خودم ادم مستقلی هم شدم 

من اینارو گفتم در اخر به این برسم که منی که خانواده مدرنی دارم ولی اهل مثلا رفاقت با دختر و زیاد کلا حرف زدن خارج از چهارچوب نیستم با جنس مخالف چجوری میتونم شخص مورد نظرمو پیدا کنم برای ازدواج عجله ایی ندارم ولی دوست دارم توی رابطه ایی باشم با اینده روشن یعنی نه دو روزه اونو تا دلت بخواد هستن خیلیا بلا نصبت شما پول میبینن همه کار میکنن بگذریم

اینجور افرادی که به من و شخصیتم و خانوادم بیاد و اذم حسابی باشن واقعا کجان دوستان؟

من به مادرم گفتم برام بگرد انشالله یه نفر پیدا بشه واقعا نشد میدونم سخته تو این سن خیلیا ازدواج نمیکنن ولی من خودمو اماده کردم صد صد امادگی رابطه خیلی جدی رو دارم 

این دوستمم داره ازدواج میکنه دیگه نمیتونیم زیاد باهم باشیم همش میگه متاهل بشو باهم بریم مسافرت بیرون دور بزنیم میگم من که دوست دارم چیکار کنم نمیشه دعا کردم همه کار کردم نشد اگه کسی راه حل داره بگه مثلا بگید برو فلان جا اونجا میتونی پیدا کنی فقط کمکم کنید خواهرا و برادرا عزیز

در ضمن از نظر مالی گفتم خدارو صد هزار مرتبه شکر پدر عزیزم انقدر گذاشته که هیچ دق دقه ایی نداشته باشم شاید بالای۱۰۰ ملیارد 🍀

خب معیارهاتون چیه اگه فرد مذهبی میخایید مشخصه کجا پیدامیکنید اگه دخترخونه میخایید مادر باید بسپرن به چندنفر بلخره یکی پیدامیشه دخترهنرمند جای دیگه و.....

در تلاش برای آدم بهتری بودن🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط یدونه دوست!؟ عزیزم اول رو این مسئله کار کناگه توانایی ارتباط با همجنست رو نداری ارتباط با پسرها ...

درونگراس دیگه منم درونگرام نمیتونم زیادارتباطاتو 

در تلاش برای آدم بهتری بودن🌱
فقط یدونه دوست!؟ عزیزم اول رو این مسئله کار کناگه توانایی ارتباط با همجنست رو نداری ارتباط با پسرها ...

توانایی دارم دوست من خودم اجازه نمیدم ادمای زیادی بیان تو زندگیم برای خودم حریم دارم حالا چون اهل مشروب و قلیون سیگار نیستم و جوانای الان اکثرا تفریحشون قلیون و مشروبه من خودمو جدا کردم این بنده خدایی که رفیقم کمی از امام نداره انقدر پسر خوبیه خدایی نکرده مشکل اجتماعی ندارم کلی ادم تو هست تو زندگیم فقط در حد رفیق عادی این صمیمیه حتی خبرنگاری هم میکنم حالا فکر کن جلسات شهرداری و شورای شهر اینا هم میرم مهارت ارتباطی خوبی دارم خیالت راحت😅

خب معیارهاتون چیه اگه فرد مذهبی میخایید مشخصه کجا پیدامیکنید اگه دخترخونه میخایید مادر باید بسپرن به ...

فرد مذهبی نه مثل خودمون باشه نجیب و با حیا باشه من خودم مادرم خیلی با حجاب نیست ولی پوشش خیلی نامناسب نداره 

دوست دارم همسرم خانه دار باشه بیشتر و مشاور خوبی باشه برام دوستم هم باشه همسرم هم باشه 

پایه کارام هم باشه منم عشق میدم بهش 

من اصن نفمیدم پسری یا دخترولی در کل وقتی اهل روابط دوستی نیستی باید سنتی بگردی دنبالش دیگه اشنا بشین ...

پسرم 

نمیگم دوستی بده یا حرامه میگم خیلی وقتا دوستی ها نمیتونه درست پیش بره و شناخت کافی رو ایجاد کنه 

اگه هدف مشخص باشه مثلا من با فلانی هدفم ازدواجه خب؟ تو اون مسیر حرکت میکنیم ولی اگر اهداف مشخص نباشه تو رابطه دوستی خیلی بیشتره ادم گم میشه ..ممنون از دعا خیرت 

پسرم نمیگم دوستی بده یا حرامه میگم خیلی وقتا دوستی ها نمیتونه درست پیش بره و شناخت کافی رو ایجاد کنه ...

حق با شماس داداش 

هم سنیم فک کنم 

ولی خب اینم در نظر بگیر

سوای اون دوستی هایی که واسه پر کردن وقته و تفریحی

اکثریتی هم هستن که تو روابطی ان که برای شناخت ازدواجه 

بدم نیست اصلا

شما اول باید با طرفتون مشخص کنید 

و ادامه بدین فقط و با شناخت درست البته

اونوقت اینطوری هم از تنهایی در میاین هم عشق و رفاقت رو تو یه ادم دارین کنارتون🌸

A❤

حق با شماس داداش هم سنیم فک کنم ولی خب اینم در نظر بگیرسوای اون دوستی هایی که واسه پر کردن وقته و تف ...

خب شما شاید خودتون بهتر بدونید اکثریت جامعه یه جوری شده نمیشه اعتماد کرد طرف خب با چند نفر هست چه پسر چه دختر اهل همه چی هستن قلیون سیگار مشروب حالا انتخاب خودشونه بهش احترام میزارن ادمایی که چهارچوب داشته باشنو ادم حسابی باشن خیلی خیلی کم شده مخصوصا شهری که من هستم خیلی ناجوره اصلا