دوستان قضاوت نکنید نگید سنت کمه نگید ازدواج نکن فکر کنید به نفر تصمیمشو گرفته بنا به دلایلی و بحث یک سال دو سال نیست از خیلی سال پیش تصمیم داشت زود ازدواج کنه و برای اینکه ادم کاملی بشه خیلی تلاش کرد کتاب خوند ویدیو یوتیوب مشاور دوستای بزرگ
من ۲۱ سالمه ادم درونگرایی هستم خیلی سخت ارتباط میگیرم کلا یه دوست صمیمی دارم که اونم داره ازدواج میکنه البته ۳۱ سالشه اون من تک فرزندم پدرم وضع مالیه خوبی داره حالا یه شغل خوبی داره که نمیخوام بگم شغل شرافتمندانه ایی هم هست مادرم هم دکتره
خب ما خانوادمون هم درونگراست من ندیدم پدر مادرم یک بار دعوا بکنن خوده منم دانشجو هستم دو ترم دیگه لیسانسمو میگیرم اگه شرایط جور بشه میخوام تا دکتری بخونم
دستم تو جیب خودمه با اینکه وضع پدرم خوب بود غیرتم اجازه نمیداد زیاد ازش پول بگیرم همون بچگی خیلی مثلا رعایت میکردم الانم با کار پاره وقت یا کار تو فضای مجازی اسنپ تا حدی میتونم زندگیمو بچرخونم کلا به نظر خودم ادم مستقلی هم شدم
من اینارو گفتم در اخر به این برسم که منی که خانواده مدرنی دارم ولی اهل مثلا رفاقت با دختر و زیاد کلا حرف زدن خارج از چهارچوب نیستم با جنس مخالف چجوری میتونم شخص مورد نظرمو پیدا کنم برای ازدواج عجله ایی ندارم ولی دوست دارم توی رابطه ایی باشم با اینده روشن یعنی نه دو روزه اونو تا دلت بخواد هستن خیلیا بلا نصبت شما پول میبینن همه کار میکنن بگذریم
اینجور افرادی که به من و شخصیتم و خانوادم بیاد و اذم حسابی باشن واقعا کجان دوستان؟
من به مادرم گفتم برام بگرد انشالله یه نفر پیدا بشه واقعا نشد میدونم سخته تو این سن خیلیا ازدواج نمیکنن ولی من خودمو اماده کردم صد صد امادگی رابطه خیلی جدی رو دارم
این دوستمم داره ازدواج میکنه دیگه نمیتونیم زیاد باهم باشیم همش میگه متاهل بشو باهم بریم مسافرت بیرون دور بزنیم میگم من که دوست دارم چیکار کنم نمیشه دعا کردم همه کار کردم نشد اگه کسی راه حل داره بگه مثلا بگید برو فلان جا اونجا میتونی پیدا کنی فقط کمکم کنید خواهرا و برادرا عزیز
در ضمن از نظر مالی گفتم خدارو صد هزار مرتبه شکر پدر عزیزم انقدر گذاشته که هیچ دق دقه ایی نداشته باشم شاید بالای۱۰۰ ملیارد 🍀