2777
2789

بچه ها من خودم رفتم ! 

خودم همه چی و تموم کردم برا اولین بار 

اصلااا خدافظی ام ندارم فقط گفتم همه چی تموم شد همه چی و پاک کردم و اینا شب بخیرررر همینن 

خیلی ساده هیچ وقت حتی قهرم نکردم اولین بار بود باور کرد فقط ی پیام بهم داد ک نمی‌دونم کی چی بهت گفته ولی بدون دروغه و چیزای دیگه 

ولییییی الان هرلحضه پشیمون میشم بازم بعدش به این فکر میکنم ک برگشت بهم گفت تو همه منی ولی عشق ن من بهش باور ندارم جفتش برام درد داره 

شاید لیاقتم بیشتر از این بود ن؟ شاید باید تموم جاهایی ک نرفتم و باهاش میرفتم کارایی ک نکردم و میکردم ولییی هیچ کدوم و تجربه نکردم 

فقط سوختم ... برای هیچی 

حسرت میخورم به بقیهحتی کسی ام ندارم جاشو بگیره 

حسرت میخورم چرا من عشقی ک میدم و نمی‌گیرم از کسی ؟ چرا آدم من نمیاددد 

با همه اینا راهی هست بهم پیام بده حتی رفتنم و جدی نگرفت بگهههه نرو هیچیی 

الان بیو گذاشتم با آدم درس حتی بدترین کارام قشنگه دقیقا همونی ک ما نداریم بنظرتون ممکنه حرفی بزنه ریعکشنی چیزی .... ! 

(:A__•~•__M:)

عادت میکنی دو ماه سختی بعد دوماه پوچ میشه  اگ بد بود ب بدیاش فک کن ک وقتی بود سودی برات مداشت

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عادت میکنی دو ماه سختی بعد دوماه پوچ میشه اگ بد بود ب بدیاش فک کن ک وقتی بود سودی برات مداشت

دفعه آخر دو ماه شد فکر کنم بعد یکی و فرستاده بود من با کسی بودم و جالب اینجاست طرفممم عوضی بود و دنبال چیز دیگه ای بود بازم آنقدر این کسی ک فرستاده بود و خودش رو مخ من راه رفتن دلتنگ شدم رفتم سمتش ... هیچ فایده ای ندارع الان چندساله هی چندماه قهر میکنیم و تموم میکنیم باز از اول شروع میشه 

ببین تنها چیزی که میتونه نگهت داره و برگشت نکنی ب رابطه اشتباه، اون دلیلت برای ترک رابطه بوده

وگرنه دلتنگ میشی بدم میشی

دلیلت رو بزار جلوت بزار از این اتفاق فقط درساتو بگیری و از کنارشون رد بشی

عادت میکنی دو ماه سختی بعد دوماه پوچ میشه اگ بد بود ب بدیاش فک کن ک وقتی بود سودی برات مداشت

بعد جالب اینجاست همیشه ام اون می‌ره من میرم منت کشی اولین باره من رفتم !!! خودشم می‌دونه من برم خودمم میام 

به خدا دوستم میاد میگه آره فلانی بخاطر من گریه کرد نمی‌دونم التماس کرد من اشتی کردن اصلا من فقط دهنم میمونه انقدررررر ناراحتممممم ک آنقدر مسخرم ک حد نداره

سال آخر درسمه

پس سنت پایین 

عزیزم تو هنوز خیلی راه نرفته داری

اگه رفته که رفته اگه نخواستیش خب بیخیال دیگه به تصمیم خودت احترام بزار

سعی کن روی خودت کار کنی مثل عزت نفست و اعتماد به نفست و حد‌و مرز و خواسته هات و هدفات

تا وقتش که آدم مناسب بیاد توی زندگیت 

بعد جالب اینجاست همیشه ام اون می‌ره من میرم منت کشی اولین باره من رفتم !!! خودشم می‌دونه من برم خودم ...

ببخشید چون ارزش خودتو آوردی پایین 

مگه تو مرد رابطه هستی که رفتی دنبالش؟نازشو کشیدی؟

تو دختر هستی و باید دریافت کننده باشی 

لطفاً خودتو دست بالا بگیر و روی اون چیزایی که بهت گفتم کار کن

ببین تنها چیزی که میتونه نگهت داره و برگشت نکنی ب رابطه اشتباه، اون دلیلت برای ترک رابطه بودهوگرنه د ...

متوجه ام چی میگی اون تنفری ک ایجاد میشه مانع میشه میفهمم ولی آنقدر دوس داشتم ی بار بیاد بگه آقا ببخشید اشتباه از من بوده تو برگرد تو این چند سال ی بارمممم همچین چیزی ندیدم همیشه این جمله رو خودم گفتم تا اون!!! اصلا نمی‌دونم چرا 

دفعه آخر دو ماه شد فکر کنم بعد یکی و فرستاده بود من با کسی بودم و جالب اینجاست طرفممم عوضی بود و دنب ...

من بعد ۸ ماه ک خودش رل زد منم رل زدم این ک پیشمه الان واقعا خیلی خوبه دقیقا وایب اون اهنگ ک میگ  این ک جاته میدونه قدرمو نمیخام عوض کنم حتی لحنمو

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره