2777
2789
عنوان

چکار کنم پارتنرم مث سگ بیفته دنبالم ها ازم یکم دور شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 69 پست

وای نه 😐😐😐

خیلی خودتو کوچیک می‌کنی ،مگه طرف کیه که حتی به خاطرش قرص بخوری؟

حتی لازم نیست که گوشیتو خاموش کنی

بهترین کار اینه که هیچ کاری نکنی خیلی عادی به زندگیت برسی حتی چکش هم نکن برو به کارای عقب افتادت برس

یه چیزی رو هم بدون وقتیکه یه نفر فکر کنه به خاطرش خودکشی کردی بیشتر ازت می‌ترسه یا دلش برات میسوزه

رفتارتوخوب کن خیلی زودوابستت میشه همه چی ب رفتارت بستگی داره آخه طرزحرف زدنت معلومه گلم ک آروم نیستی مردادخترای صبوروبیشترمیپسندن ومعدب 

نخواستین بشه دیدین شد   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سن استارتر هیچیسن مامان پسره که میخواد با این همکاری کنه چنده🤣🤣🤣

من میخوام بترسونمش به خودش بیاد من بچه نیستم 23 سالمه پارتنرم 29 

مامانش هم 47

ما پشت هزاران لبخند مرده ایم..... 

یه دختره تو بیمارستان قرص خورده بود گوشیشو گرفته بودن تو بیمارستان خیلی التماس کرد گوشیمو دادم بهش زنگ زد با پسره حرف زد از فرداش پسره زنگ‌ میزد رو گوشیم میگف اشنا شیم🤦🏻‍♀️

خیلی اذیتم میکنه الانم قهر کرده من 23 سالمه پارتنرم 29 دلم میخواد بترسونمش چون خیلی زجرم میده

ببین سعی کن اینبار پیش صدم نشی و یجور نشون بده که برات مهم نیس قهر کردنش

اگه حتی اومد حرف بزنه یکم سرد باش

اگه پیش قدم بشی هر بعر اونم بیستر قهر میکنه تا منتشو بکشی

البته میدونم خیلی سخته ولی تحمل کن میتونی 

خیلی اذیتم میکنه الانم قهر کرده من 23 سالمه پارتنرم 29 دلم میخواد بترسونمش چون خیلی زجرم میده

برا منم همین 

شمارم پاک کرده ی جوری رفته انگاز من اصلا نبودم

سنامون هم شبیه اون ۲۸ 

نمیدونم چیکار کنم

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲