2777
2789
عنوان

طلاق تو عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 55 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس میکنم نمیتونم دیگه ازدواج کنم😔

براچی نتونی؟ 

خدا هیچ وقت برای بنده اش بد نمیخاد

بزرگترین شانست این بوده ک جداشدی، کاش منم عقل تورو داشتم همون زمان توی عقد جدا میشدم

خداجونم شکرت🦋

یعنی میشه منم طعم خوشبختیو بچشم😔

آره عزیزم شک نکن.

الان حق داری که حالت اینجوری باشه ولی زمان حل میکنه همه چیو من خودم سه نفرو از نزدیکام دیدم توعقد جدا شدن والان مجدد ازدواج کردن وخوشبختن 

براچی نتونی؟ خدا هیچ وقت برای بنده اش بد نمیخادبزرگترین شانست این بوده ک جداشدی، کاش منم عقل تورو دا ...

تو دادگاه همه ی خانوما همینو بهم میگفتن 

میگفتن خداتو شکر کن باکره دادی جدا میشی ولی من تو دلم غوغاست انقدر از ایندم میترسم

چقدر خوب ازدواج کرد مجدد؟

بله بعدسه سال نامزدی سخت طلاق گرفت ۲ونیم سال بعدش با پسرداییم ازدواج کرد که زندگیش شکرخدا خوبه 

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
اره عزیزم دوستم انقدرم اعتماد به نفس وروحیه داشت انگار ن انگار خودشو نباخت الان حدود ی ماهه دوباره ن ...

چند وقت بعد جداییش نامزد کرده؟ سنتی اشنا شدن؟ 

پس چرا من حس میکنم نمیتونم خوشبخت شم و همش میترسم😔

ازدواج کردین؟

آره 

من برعکس شما خیلییی حالم خوب بود بلافاصله ک جدا شدم ینی همون روز ک تموم شد انگار از زندون آزاد شده بودم 

الانم خداروشکر همسر خوبی دارم همیشه ب مامانم میگم اگ ازش جدا نمی‌شدم طعم خوشبختی رو نمیچشیدم

الانم بنظرم اصلن خودتو ناراحت نکن خدا خیلیییی بزرگه مطمئن باش ک زندگی خوبی در انتظارته

بله بعدسه سال نامزدی سخت طلاق گرفت ۲ونیم سال بعدش با پسرداییم ازدواج کرد که زندگیش شکرخدا خوبه

ببخشید اینو میپرسم 

خواستگار دیگه ایم داشتن بعد جدایی؟

بمیرم برای دلت که همه ی فکرت شده این موضوع. 

همه ی تایپیک هات از چندماهه پیش فقط همینه. 

دختر فکرنکن اینقدر خودتو آزار نده. پاکش کن. 

میدونم سخته ولی گذر زمان شاید درستش کنه

اگر قرار بود بشه،مطمئن باش میشد.حالاکه نشده.به عقب برنگرد. کاشکی بشه حسرتم نخوری.

میشه بگین بعد چند وقت و چجوری ازدواج کردن؟

یکیشون با فامیل عقد کرده بود که وقتی به هم خورد تقریبن ۳ سال طول کشید تا با شخص دیگه‌ای ازدواج کرد 

یکی دیگشون که طلاق گرفت یک سال نشد که دوباره ازدواج کرد

دوتاییشون سنتی ازدواج کردن